Marcin K. Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Myślę Panowie że sobie dłuuugo poczekacie na następny post "badacza rynku", o ile w ogóle będzie następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Na taki model czekać jeszcze deklarowane trzy miesiące to jak nic. Marcin bo zjem Ci snikersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Szkoda że się badacz rynku nie zdecydował na przedsprzedaż. Byłoby znacznie ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 To może teraz ja się odezwę. Chciałbym was uspokoić, Jat02 nie jest żadnym oszustem. Znam go z forum Motoshowminiatura, wraz z kilku innymi zapaleńcami robi z polistyrenu modele ciężarówek/maszyn, potem odlewa i sprzedaje na forum. Jak widzicie nic na tym nie zarabiają, taki model zrobiony przez znaną firmę ,,żywiczną", np. Balaton Model kosztował by zapewne ok. 500-600zł, jednak trzeba wziąć też pod uwagę, że zestaw PJSu nie będzie tak dokładny (przecież to scratch) jak model w/w firmy. Jeśli ktoś chce, to może sobie obejrzeć screena z Motoshowminiatury, z działu manufaktury PJS (niestety ten dział mogą obejrzeć użytkownicy tamtego forum): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Kapitanie1, Nikogo nie musisz uspokajać bo nikt tu go za oszusta nie uważa. Co najwyżej za "marketingowca amatora". Skoro go znasz, to zapytaj po co to "bicie piany" i "puszczanie bąków"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Kolega otworzył temat na bratnim forum PWM są nawet fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Możesz podać link , bo nie mogę wypatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Ja tam widzę tylko jakąś ankietę, która nie działa. Fotek nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Kwietnia 2017 fotki są z CADa ale to jan-kol i nie star 266 tylko 600 http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=76&t=80852 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 No właśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 No właśnie ... A co to za różnica dla Ciebie, skoro i tak tylko traktory robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Fakt tam jest 600 moje nie dopatrzenie muszę zmienić leki ARNI44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 20 Czerwca 2017 Share Napisano 20 Czerwca 2017 Już prawie koniec czerwca (i zarazem drugiego kwartału), coś się ruszyło odnośnie Stara? Może jakieś elementy są (powinny być) gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEREK2023 Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 czy nadal jest do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEREK2023 Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) jestem zainteresowany Edytowane 20 Listopada 2023 przez DEREK2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 44 minuty temu, DEREK2023 napisał: jestem zainteresowany Odkopałeś wątek sprzed 6 lat, który zdaje się nigdy nie zakończył się powstaniem jakiegokolwiek produktu. Żywiczny Star 266 jest natomiast do kupienia u tego producenta: http://tank-mania.com/1-35-kits/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi