Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

proponuje, zanim sie tu wszyscy podniecimy i zaczniemy biegać do żon/matek/dziewczyn/córek/rodzeństwa/sąsiadów/szefów po kase na ten model, ustalić jakąś kolejność klejenia i wersji bo za tydzień będzie 30 warsztatów "Centauro trumpek 1:35"

ps. ja czekam na Patrie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

Jako model wygląda super, swego czasu znalazłem w internecie zdjęcie złożonego, co prawda nie z Trumpetera, ale żywica z Model Victoria i wygląda to tak :

IMG_12302.jpg

Napisano

oj chyba nie poczekam

może ktoś by zrobił jakiegoś walkarounda i pare fot różnych Centauro ?

Napisano

Dzisiaj oglądałem Centaura u Erniego w sklepie. Model jest wy... w kosmos . Naprawdę chyba najładniejszy model Trumpka jak dotąd. Nawet mnie korciło, żeby dzisiaj go już kupić, ale wiadomo.... koniec miesiąca Za to Erni nie miał takich oporów i sobie jednego od razu zanabył, hehehehe. Poproście go, to zrobi jakiegoś inboksika. No chyba, że już go skleił - wszak sklep zamykał o 18ej, więc mógł zdążyć się z nim uporać

Napisano

To fakt modelik juz zanabyłem ale jeszcze nie sklejony, bo pastwię sie nad M-60 Blazer:)Jest śliczny a koła z żywicy bedą może już w przyszłym miesiącu z Armorscale.

Napisano

A nawet "bliżej" :

http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1362004&kateg=100072

Dziś obejrzałem ten model na żywo, fajniusi, duży ten wielokołowiec....

Ciekawa sylwetka, taka drapieżna

Napisano

Jeśli to będzie wersja Włoska z Iraku, to najbardziej rzucającą się w oczy różnicą są karabiny maszynowe i ich osłony na wieży , widać to na zdjęciu, które zamieściłem na poprzedniej stronie, a jeśli to co wypuszczą będzie wczesną wersją Centauro, to nie bedzie miał zasobników z tyłu kadłuba, oraz dodatkowego opancerzenia wieży.

Napisano
hmmm chyba jednak zrobe włoskiego Razz

Mi się tam Hiszpan bardziej podoba, z tym dodatkowym opancerzeniem wygląda moim zdaniem dużo ciekawiej

Napisano
To do kolekcji C1 Ariete jeszcze dokupić byś musiał

jeszcze wszystko przede mną:)

• 2 weeks later...
Napisano
Cześć

Trafiłem dzisiaj na zapowiedzi Trumpka na przeszyły rok. Panowie brak słów na to trumpeter planuje wypuścić na rynek. Oceńcie sami:

Chmm banki powinny prowadzić sprzedaż modeli na raty. Chętnych na modele by nie brakło. Albo Unia powinna wprowadzić dopłaty dla modelarzy

Napisano

Kanadyjskie w końcu są

no i M1117, ale zwykłego UAZ-469 albo GAZ-69 to już trudno ?