wiec4-13 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Kolejny nazista z Trumpka http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=4096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 To już znamy, jest w sprzedaży, a nawet jeden z forumowiczów go zakupił i chyba nawet zdążył już go skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Dokładnie, model już leży na półkach sklepowych trochę - generalnie rzekłbym średni, nie powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Widać armorama jest troszkę opóźniona w nowościach Dzięki za sprostowanie Pozdr Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Dziś przypadkowow trafiłem do sklepu Modelcentrum (internetowy sklep) i zobaczyłem w sprzedaży dwa poniższe zestawy: M1078 LMTV Standard Cargo Truck i German Railway Gondola cena odpowiednio 205 zł i 155 zł. Przyznam szczerze że wyprasek nie widziałem żadnego z tych modeli więc trudno mi pisać o jakości wykonannia ale cena przyprawiła mnie troszeczke o palpitacje serca. Zamierzałem zakupić ciężarówke ale teraz to raczej się zastanawiam i raczej zakup odłoże na lepsze czasy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 German Railway Gondola A parę lat temu była z Dragona za 75 zł w Hasshobby a ja niemogłem się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norick Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 hmm ale to nie jest ta sama węglara. Poprzednią możesz zobaczyc w mom wątku; viewtopic.php?t=8950&postdays=0&postorder=asc&start=0 ( cholera nigdy tego nie skończę ) a Trąbka wypusciła zupełnie inny typ ( też kupię będzie baza do innych wagonów) http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=15712 Co można zrobić z węglary-na stronie germangrey.com widac Oczywiscie tamto to zywica ale podwozie to samo wypraski są na stronie Trąby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Już nie długo w sprzedaży M1 Panther w skali 1:72 http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 a co z tym t-62 1:35 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 a co z tym t-62 1:35 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 O T-62 było coś w Super Modelu chyba z 1,5 roku temu. Autor artykułu sklejał model Tamiyi, i wspomniał o zapowiedzianym teciaku od Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Od Trumpetera jest zapowiedizany od paru łądnych lat i chyba prędzej wydadzą Rosomaka niż T-62... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Od Trumpetera jest zapowiedizany od paru łądnych lat i chyba prędzej wydadzą Rosomaka niż T-62... O T-62 było coś w Super Modelu chyba z 1,5 roku temu. Autor artykułu sklejał model Tamiyi, i wspomniał o zapowiedzianym teciaku od Trumpetera. i tak się zbytnio nie łudzę bo dobre 200 zeta to on będzie kosztował, mogę dać sobie kolejnego palca uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 i tak się zbytnio nie łudzę bo dobre 200 zeta to on będzie kosztował, mogę dać sobie kolejnego palca uciąć Eeee jak 150zł to już max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 i tak się zbytnio nie łudzę bo dobre 200 zeta to on będzie kosztował, mogę dać sobie kolejnego palca uciąć Wiesz, po ostatnim cenowym wybryku Trumpka, z tą nową ciężaróweczką to mnie już nic nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 No 190zł za jakąś ciężarówkę? Już Man od Revella jest o 90 tańszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Proszę bardzo. Jest teciak w wersji zwyłej i modernizowany http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/trumpeter.htm Poza tym to same ciekawe model. Zwłaszcza działa. Ale jeśli będąą kosztować tyle co reszta trumpkowych nowości to raczej ich nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Ale jeśli będąą kosztować tyle co reszta trumpkowych nowości to raczej ich nie kupię Może Trumpek ma plany być najdroższą firmą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Paweł Czarnocki napisał: Może Trumpek ma plany być najdroższą firmą ? Chyba tak. Ceną tej ciężaróweczki po prostu mnie rozwalił. Myślałem że bdzie kosztowała max. 130 zeta, a tu bach Prawie dwie stówy. SKANDAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Ja i tak będę kupował Trumpetera bo tylko on robi naprawdę fajne modernistyczne modele (AFV daję radę). Jeden Abrams 3535 wiosny nie czyni (zresztą mam go w poczekalni za cenę 100 zł... Piękne czasy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Za 200 zł miałem SLT-56 i co było w pudełku wiadomo... Tymczasem: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1482634&sess_id=52683660 Bogaty zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Co za czasy, żeby chińszczyzna była droższa od modeli europejskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Cześć Trumpeter wyrobił sobie pozycję rynkową i zaczyna teraz dyktować ceny. Fakt że w porównaniu z innymi konkurentami ma bardzo ciekawe i nietypowe modele. Kolejna zapowiedź ze "stajni" Lav-a tzn Movaga: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5209 Wygląda sympatycznie - obstawiam cenę na poziomie Centauro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Ale sporo blaszek jak na Trumpetera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Czyli robi to samo co Dragon. Ale dzięki temu szanse na rynku mają mniejsze europejskie firmy, takie jak nasz kochany RPM, IBG czy ukraiński UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi