peter Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 proponuje, zanim sie tu wszyscy podniecimy i zaczniemy biegać do żon/matek/dziewczyn/córek/rodzeństwa/sąsiadów/szefów po kase na ten model, ustalić jakąś kolejność klejenia i wersji bo za tydzień będzie 30 warsztatów "Centauro trumpek 1:35" ps. ja czekam na Patrie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Jako model wygląda super, swego czasu znalazłem w internecie zdjęcie złożonego, co prawda nie z Trumpetera, ale żywica z Model Victoria i wygląda to tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 oj chyba nie poczekam może ktoś by zrobił jakiegoś walkarounda i pare fot różnych Centauro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 może ktoś by zrobił jakiegoś walkarounda Centauro ? Proszszsz ... http://www.primeportal.net/tanks/marco_folin/centauro/index.php?Page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Dzisiaj oglądałem Centaura u Erniego w sklepie. Model jest wy... w kosmos . Naprawdę chyba najładniejszy model Trumpka jak dotąd. Nawet mnie korciło, żeby dzisiaj go już kupić, ale wiadomo.... koniec miesiąca Za to Erni nie miał takich oporów i sobie jednego od razu zanabył, hehehehe. Poproście go, to zrobi jakiegoś inboksika. No chyba, że już go skleił - wszak sklep zamykał o 18ej, więc mógł zdążyć się z nim uporać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 To fakt modelik juz zanabyłem ale jeszcze nie sklejony, bo pastwię sie nad M-60 Blazer:)Jest śliczny a koła z żywicy bedą może już w przyszłym miesiącu z Armorscale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 To fakt modelik juz zanabyłem ale jeszcze nie sklejony, bo pastwię sie nad M-60 Blazer:)Jest śliczny a koła z żywicy bedą może już w przyszłym miesiącu z Armorscale. Serca nie masz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 No a wiadomo coś kiedy bedą BMP-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Erni zrób może in-boxa osobiście byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 peter http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=3680 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 peterhttp://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=3680 A nawet "bliżej" : http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1362004&kateg=100072 Dziś obejrzałem ten model na żywo, fajniusi, duży ten wielokołowiec.... Ciekawa sylwetka, taka drapieżna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 A może ktoś z Was wie jakie sa różnice dokładniej miedzy wersja Hiszpańska a zapowiadaną włoską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Jeśli to będzie wersja Włoska z Iraku, to najbardziej rzucającą się w oczy różnicą są karabiny maszynowe i ich osłony na wieży , widać to na zdjęciu, które zamieściłem na poprzedniej stronie, a jeśli to co wypuszczą będzie wczesną wersją Centauro, to nie bedzie miał zasobników z tyłu kadłuba, oraz dodatkowego opancerzenia wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Zdjęcia nowego dziecka włoskiej myśli technicznej, firm IVECO i OtoMelara czyli Centauro Tym razem w wersji Włoskiej, bez dopancerzonego kadłuba : http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4658 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 hmmm chyba jednak zrobe włoskiego no chyba że Mikołaj powie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 hmmm chyba jednak zrobe włoskiego Razz Mi się tam Hiszpan bardziej podoba, z tym dodatkowym opancerzeniem wygląda moim zdaniem dużo ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 hmmm chyba jednak zrobe włoskiego To do kolekcji C1 Ariete jeszcze dokupić byś musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 To do kolekcji C1 Ariete jeszcze dokupić byś musiał jeszcze wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Cześć Trafiłem dzisiaj na zapowiedzi Trumpka na przeszyły rok. Panowie brak słów na to trumpeter planuje wypuścić na rynek. Oceńcie sami: Zaparło mi dech w piersi. Kiedy się to wszystko sklei? Źródło: http://www.track-link.net/forum/news_industry/15607 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Uuuu muszę zobaczyć tego M1078 i Challengera 2, bo reszta nie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 A M1117 Guardian i cała seria Lav nie jest ciekawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Nie lubię LAV-ów No może na haubice tez bym miał ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 No M1117 mi się podoba No i nie widzę BMP-3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 CześćTrafiłem dzisiaj na zapowiedzi Trumpka na przeszyły rok. Panowie brak słów na to trumpeter planuje wypuścić na rynek. Oceńcie sami: Chmm banki powinny prowadzić sprzedaż modeli na raty. Chętnych na modele by nie brakło. Albo Unia powinna wprowadzić dopłaty dla modelarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Kanadyjskie w końcu są no i M1117, ale zwykłego UAZ-469 albo GAZ-69 to już trudno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi