Przemek R Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 Ja tu myślałem, że będą fotki z postępów prac a tu tylko blaszka... ej, no weź... Niezmiernie się ciesze z czekasz na coś więcej niż to co pokazałem wcześniej Jako ze przyszła blaszka nie mogłem się oprzeć i posklejałem parę detali , mam kilka zdjęć z prac : zacząłem od wycięcia siatek : "wyfrezowałem" otwór wydechu czego chyba nie będzie widać Całość z jednym bokiem na sucho : Jak zawsze czekam na Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Czy tylko mnie nie wczytują się zdjęcia? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 14 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2017 Mam pytanie czy widać zdjęcia , powinno wszystko być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Ja zdjęcia widzę . Fajnie działasz, podpatruję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 15 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2017 Witam, korzystając z dnia wolnego miałem okazje popracować nad modelem , kilka fotek z przeprowadzonych prac : Zdecydowanie najsłabszym ogniwem tego modelu są elementy przezroczyste. To na tyle jak zawsze czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Możesz podać namiar na te siatkę, to ta sama co w linku na poprzedniej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2017 Możesz podać namiar na te siatkę, to ta sama co w linku na poprzedniej stronie? Tak tylko ja wybrałem "oczko" 0,5 x 0,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Moim zdaniem Wyrzutnie "stingerów" powinny byc skierowane w przeciwna strone niz działka. To znaczy jest to bład projektanta Terminatora nie modelu ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Zdecydowanie najsłabszym ogniwem tego modelu są elementy przezroczyste. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2017 Zdecydowanie najsłabszym ogniwem tego modelu są elementy przezroczyste. Dlaczego? Są wykonane z takiego dziwnego tworzywa , jakby "gumowate" przez co ciężko się je obrabia. Nie wszystkie tez trzymają rozmiar i nie pasują do otworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Auć... to musi byc frustrujace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Witam,korzystając z dnia wolnego miałem okazje popracować nad modelem , kilka fotek z przeprowadzonych prac : Zdecydowanie najsłabszym ogniwem tego modelu są elementy przezroczyste. To na tyle jak zawsze czekam na komentarze Wizjery zrób z płyty DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2017 Witam , walczymy dalej , kilka fotek z przeprowadzonych prac : Na dzisiaj to tyle zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2017 Post pod postem ale jedziemy dalej z tematem Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2017 Witam , kolejny post pod postem ... ale jest chyba coś w tym pocieszającego ze wszystko robię dobrze Kolejna porcja zdjęci z przeprowadzonych prac A tu nowy zakup i od razu powiem ze jest to świetne narzędzie Pozdrawiam i czekam na komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 No ja nie pomogę bo się nie znam. Ale sobie patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Na https://kodluch.wordpress.com/ w relacji z Syrii z dnia wczorajszego jest zdjecie "terminatora" i Al-Assada, któremu jest prezentowany. Niestety okryty siatką maskujacą, wiec nie wiadomo jak malowany, pytanie czy fejk czy faktycznie tam "to" testuja/używają, jeżeli tak to ciekawe "wątki" sie szykują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 17 Listopada 2017 Autor Share Napisano 17 Listopada 2017 Witam, mając w końcu chwile czasu przesiadłem do Terminatora i w sumie już go poskładałem : Teraz lakierowanie , tylko muszę wybrać jakieś malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2017 Tych luf nie będziesz nawiercał? I przy lufach są ślady łączeń połówek form, czy to ślad łączenia jakiejś osłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 Straszne te lufy, chyba ich tam po......... w tej fabryce. Trzeba z tym cos zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Listopada 2017 Autor Share Napisano 18 Listopada 2017 Tych luf nie będziesz nawiercał? I przy lufach są ślady łączeń połówek form, czy to ślad łączenia jakiejś osłony? Jakoś mi to umknęło poprawi się Te łączenia są zaszpachlowane Straszne te lufy, chyba ich tam po......... w tej fabryce. Trzeba z tym cos zrobic. Ale o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 18 Listopada 2017 Share Napisano 18 Listopada 2017 No ze konieczna trzeba nawiercic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 Witam , pierwsze lakierowanie : Lakierowane tym produktem , ciekaw jestem ile to schnie Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Stosunkowo krótko ale mnie nie podoba się powłoka. Jest gumowata i czasem odchodzi od modelu jak maskol. Używam szarego i zielonego i muszę spróbować już One Shot od Ammo. I tak o niebo lepszy ten Vallejo od AK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 Stosunkowo krótko ale mnie nie podoba się powłoka. Jest gumowata i czasem odchodzi od modelu jak maskol. Używam szarego i zielonego i muszę spróbować już One Shot od Ammo. I tak o niebo lepszy ten Vallejo od AK. No własnie tu moje pytanie o schniecie bo ta powłoka faktycznie jest dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi