barszczo Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Trzeci mój tegoroczny ulepek, skończony jakiś czas temu doczekał się w końcu sesji. Rozmiary modelu jak na tą skalę są imponujące, łatwo więc przy zdjęciach nie było. Model to klasyczny Monogram z pierwszej edycji który przeleżał w magazynku 23 lata. Budowa zaś to wyzwanie, niektóre short runy łatwiej się sklejało. Spasowanie silników, skrzydeł i oszklenia w moim przypadku dramat ale zrobiłem co mogłem. Zestaw uzupełniony o małą blaszkę Edka, żywiczne Quickboostowe wydechy i Airesowe karabiny maszynowe. Malowany Gunziakami serii H, brudzing specyfiki AK i Miga. I jak zawsze miłego odbioru życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Ekspertem od Luftwaffe nie jestem, ale samolot wygląda wg. mnie zacnie Ładnie pomalowany, pobrudzony no i dwa cygara pod skrzydłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Dobrze widzę, że okopcenia sięgają aż do ogona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Ładny, taki nie za nowy i nie za bardzo styrany - ze smakiem zrobiony. Mnie się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Świetnie wygląda ! Oj sam kiedyś o takim myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 BRAWO TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarmata73 Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Moim skromnym zdaniem, wszystko się zgadza. Miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Ale zajefajny . Jestem fanem Twojego stylu i wszystkie modele jakie pokazałeś, są jak dla mnie bardzo fajnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi