sjr Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Zestaw Academy wzbogacony o blaszkę Eduarda. Malowanie Tamiya + Gunze H Brakuje tylko linki antenowej którą dorobię jak tylko zakupię żyłkę 0,02mm Stwierdzam że chyba mogło być lepiej I na swoim miejscu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Mnie się podoba, szczególnie że ciężko jest zrobić ładny model w czarnym malowaniu. Tobie się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Ponura Catalina. Bardzo lubię takie ponuro czarne i gratuluję, bo wyszło, jak na półkownika, bardzo dobrze. Delikatne, wymagające uwagi ślady eksploatacji też mi pasują do wyobrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Bardzo mi się podoba Gratulacje za kawał dobrej roboty! Mam nadzieję też kiedyś taką Catalinę sobie skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Bardzo fajnie zrobiony model, czysto i dokładnie. Ja bym jednak poszedł trochę bardziej w brudzenie i zróżnicowanie powierzchni biorąc pod uwagę to w jakich warunkach operował ten samolot ;) ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Jak na te starawe wypraski to bardzo ładnie wyszedł ci ten kociak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi