kzugaj Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Zostaw 81 i przyklej je do pierwszego i ostatniego kola tak zeby bylo pod wlasciwym kontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2017 Autor Share Napisano 11 Lipca 2017 Ok - dołoże dostałem od Darkina troszkę folii : porównuje sobie z takim zdjęcie : i jakoś do końca nie jestem przekonany co do intensywności tego koloru. niestety folia, która Jacek podał w swoim warsztacie jest out of stock :( pomożecie namierzyć (najlepiej w polskim sklepie) "podobne" rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 .... niestety folia, która Jacek podał w swoim warsztacie jest out of stock :(... Trochę inwencji: http://www.car-model-kit.cz/t2m-2006-adhesive-solar-window-film-sheets-145x90mm-2pcs-t2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 12 Lipca 2017 Share Napisano 12 Lipca 2017 Witam Powtórzę się, ale z linkiem do dostępnego towaru i to dla Abrams'a http://maxhobby.pl/pl/p/AC35012-Anti-reflection-coating-lens-M1-A1A2/31052 Naprawdę polecam. Na zdjęciach towaru w sklepie wygląda na niebieskie, ale w rzeczywistości jest znacznie lepiej Zdjęcie słabe, ale widać o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Lipca 2017 Autor Share Napisano 12 Lipca 2017 Tylko z tego co się zorientowałem ona ma jednobarwny kolor a nie zmienia koloru w zależności od katu padania światła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 12 Lipca 2017 Share Napisano 12 Lipca 2017 Zmienia, tu jest filmik z recenzją kilku zestawów AFV Club Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Lipca 2017 Autor Share Napisano 12 Lipca 2017 Zmienia, tu jest filmik z recenzją kilku zestawów AFV Club nawet ładnie się zmienia napisałem też do czechów i czekam na odpowiedź od nich jakie są koszta transportu - zobaczymy co taniej wyjdzie Dzięki Darkin Malutki updejcik skończyłem nie równą walkę z koszykami - wygrałem ale minimalnie i parę zdjęć po złożeniu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 1. Uchwyt od włazu powinien "leżeć" nie "stać". 2. Osłony przewodów chyba zapomniałeś przykleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Lipca 2017 Autor Share Napisano 13 Lipca 2017 1. easy do poprawy 2. nie zapomniałem, po prostu jeszcze lufa (element łączący lufę z wieżą) jeszcze nie jest do końca przygotowana do wklejenia, więc nie wklejałem osłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 1. easy do poprawy 2. nie zapomniałem, po prostu jeszcze lufa (element łączący lufę z wieżą) jeszcze nie jest do końca przygotowana do wklejenia, więc nie wklejałem osłony Na lufie widać jeszcze ślad łączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Lipca 2017 Autor Share Napisano 13 Lipca 2017 Na lufie widać jeszcze ślad łączenia na szczęście tylko widać, okaże się po położeniu podkładu czy ładnie wypełniłem CA - jak nie to zawsze mogę kupić metalową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 Na lufie widać jeszcze ślad łączenia na szczęście tylko widać, okaże się po położeniu podkładu czy ładnie wypełniłem CA - jak nie to zawsze mogę kupić metalową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Lipca 2017 Autor Share Napisano 20 Lipca 2017 Pojawiły się pierwsze folie na wizjerach nie do końca jestem zadowolony jak je przykleiłem i zastanawiam się czy ich nie zerwać i spróbować jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 nie do końca jestem zadowolony jak je przykleiłem i zastanawiam się czy ich nie zerwać i spróbować jeszcze raz. Zerwać i przykleić gdzie jest "szkło", a nie na ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Lipca 2017 Autor Share Napisano 20 Lipca 2017 Łatwo powiedzieć ... ale idzie to do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Nigdy nie robiłem naklejek, ale chyba łatwiej by było je wyklejać przed przyklejeniem części wizjerów do reszty modelu, co? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Lipca 2017 Autor Share Napisano 20 Lipca 2017 Tak robiłem, na wizjer a potem na swoje miejsce. Teraz mam inny pomysł, wytnę większa folia-położę i dopiero skalpelem wytnę wymiar a nadmiar usune. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 jak maskowanie owiewki przez samolociarzy go for it! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Lipca 2017 Autor Share Napisano 28 Lipca 2017 Dobry, by nie było słaby piątek poskładałem go troszkę i tak poprostu chciałem wrzucić fotki jak teraz wygląda. Ale z każdą minutą czuję jak bardzo mnie ten model przerasta, porwałem się z motyką na słońce tak uważam. Proszę : 75% na taśmę powoli do przodu bez spinki. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Lipca 2017 Share Napisano 28 Lipca 2017 .... Ale z każdą minutą czuję jak bardzo mnie ten model przerasta, porwałem się z motyką na słońce tak uważam... No i fajnie. Poużalałeś się i teraz możesz wracać do klejenia. Dobrze Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Bardzo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Hallo, dzieje się tu coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Listopada 2017 Autor Share Napisano 28 Listopada 2017 Na razie nie za wiele:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Tak jest dobrze Ten pałąk jest tak usytuowany, ponieważ ma za zadanie "odcinać " masy błota zgromadzone na kole napędowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Lipca 2018 Autor Share Napisano 19 Lipca 2018 Wracam z tematem na początek pomalowałem koła, położyłem podkład na dolną część wanny i zrobiłem jakieś rozjaśnienia. No i zakupiłem bambetle i kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi