Dorotka Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Najgorsze jest to że coraz mniej klejenia zostało i trza będzie obmyślić proces malunkowo - montażowy. Dłubiesz go czwarty miesiąc, także co się dziwisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Najgorsze jest to że coraz mniej klejenia zostało i trza będzie obmyślić proces malunkowo - montażowy. Dłubiesz go czwarty miesiąc, także co się dziwisz... Rehehehe, Dorotka nie oszczędza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Czekaj jak mu Abramsa przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Czekaj jak mu Abramsa przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Czekaj jak mu Abramsa przypomnę Narazie cieszę oczy Kongo, więc ciśnienia na Hamerykańca nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Ja zawsze kleje relingi po malowaniu, w czym problem? Najpierw lepita na PVA, potem podlewacie glutem tu i ówdzie najlepiej w niewidzocznych miejscach. Na koniec i tak walicie matowym lakierem, więc jak sie gdzieś świeci to przestanie. Ot cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 ...w czym problem? .... Ja tam nie wiem, bazyli "się boi", to go trzeba wesprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Bazyl, nie certol się z tymi relingami bo Ci ochota przejdzie jak będziesz takie malowanie uskuteczniał! Zarąbiesz się... Klej pomalowane jak Gała pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 No przecież pisałem że tak będzie. Jest plan czemu te kilka jest tak, ale to potem. Jak się uda to wtedy wam pokaże fotki, a jak nie to będę myślał dalej. A na razie dalej walczymy ze złomem. Na blaszce Edka wiele już nie zostało. Sorki za lipną fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 Przyjechał mosiądz to sobie końcówki masztów zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Lutowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2017 Autor Share Napisano 27 Października 2017 Si senior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 W tej chwili model wygląda tak. Jest kilka miejsc do poprawki, ale jak na pierwszy model okrętu i to z taką ilością blach to jestem w miarę zadowolony. Udało mi się już trzy razy urwać metalową sekcję masztu głównego .Ciekawe ile razy jeszcze to uczynię. Sorki za zdjęcia, ale jeszcze nie ogarnąłem jak tą bestię fotografować. Jest dużo większy i nie jest to tak łatwo jak w przypadku czołgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Blacharka robi wrażenie. Działaj Krzysiek dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Rewelacja!!! Widać kawał dobrej, czystej roboty! Tylko jak Ty to teraz pomalujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Rewelacja!!! Widać kawał dobrej, czystej roboty! Tylko jak Ty to teraz pomalujesz... No pewnie normalnie - zdemontuje, pomaluje, zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Dzięki, staram się jak mogę. Rewelacja!!! Widać kawał dobrej, czystej roboty! Tylko jak Ty to teraz pomalujesz... No pewnie normalnie - zdemontuje, pomaluje, zamontuje Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Stary i ślepy Nie zauważyłem, że to jedynie przymiarka. Przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 No to chyba kończą Ci się już wymówki, pora wyjOŃć FukawkIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Jeszcze łajby i kupa dziendziolstwa pokładowego została do wycięcia z ramek. Ale czas ten nieuchronnie się zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Ożeż.Tyle blacharki,nie na moje oczy już taka robota.Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Czekamy i czekamy .Pewnie jakiś strajk w stoczni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Listopada 2017 Share Napisano 25 Listopada 2017 Pewnie jakiś strajk w stoczni ;-) Na strajki to Gała ma dobre remedium.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Listopada 2017 Share Napisano 25 Listopada 2017 A pewnie, daj tylko znać i Pułkownik spuści ich ze smyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi