Daz Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Witam Dawno nic nie wrzucałem, więc trzeba to nadrobić. Na początek niemiecki transporter Sd.Kfz 9 "FAMO" od Tamiya, skala 1:35, z załogą (zestawowa) oraz dodatkami (głównie Tamiya i Italeri) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Fajnie załadowana skrzynia Podobają mi eis odrapania na drzwiach od szafki narzędziowej Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 szkoda go tak... bez podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arisu Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Nie napisze nic nowego. Wyżej napisali już to co trzeba. Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Hurtowo idziesz. Kolejny ładny model i ciekawie zorganizowany ładunek na pace. Choć podejrzewam że w czasie jazdy polowej dużo elementów latałoby na wszystkie strony. Wydaje mi się czy koła nie są prosto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Bardzo realistyczny Wypasione klamoty (najbardziej mi się mapka spodobała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Świetny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Model ładny, tylko koncepcja nie do końca mi pasuje tzn pootwierany, wybebeszony a oni zamiast zaiwaniać z usmarowanymi łapskami siedzą i... chyba gdzieś jadą??? Oświeć mnie czemu tak zrobiłeś Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 One chyba gdzieś uciekajom !!, schowki się pootwierali i szuflady wypadajom :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 10 Sierpnia 2017 Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Ładny! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi