megapol Napisano 2 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2019 W dniu 30.11.2019 o 20:36, chorąży napisał: cisza w temacie ?! Sorry, że nie odpowiedziałem na poprzednie pytanie, ale teraz trochę mało czasu więc warsztat cały stoi i kompletnie nic się nie dzieje. W dniu 14.11.2019 o 17:14, chorąży napisał: Ten "Albert Ansztajn" to z jakiego zestawu ?? Podobno wodni,ka składa sie jak "klocki lego" ?!? Albert i te dwie gołe laski były kupione na wystawie modelarskiej z worka, podejrzewam, że to piraty bo sprzedający też nie znał firmy która je zrobiła i są to gotowe odlewy żywiczne, których nie trzeba nawet sklejać. Ale na prof.Sokołowa się nadaje. Co do vodnika, fakt super model, spasowany idealnie, zawieszenie proste jak cep, no a składanie to czyste legosy. Ale nawet na taki model brakuje mi czasu i trudno mi powiedzieć kiedy coś drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 2 Grudnia 2019 Share Napisano 2 Grudnia 2019 Dawno nie zaglądałem ale widzę że jakoś pomału do przodu idziesz :). Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 2 Grudnia 2019 Share Napisano 2 Grudnia 2019 Brak czasu ?? skąd ja to znam, cieszę się że to tylko ten powód, bo to mój ulubiony wątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 3 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2019 12 godzin temu, chorąży napisał: Brak czasu ?? skąd ja to znam, cieszę się że to tylko ten powód, bo to mój ulubiony wątek Brak czasu to chwilowo moja choroba. Mam skrzynie figurantów ( ciągle kupuję nowych ) i jeszcze więcej pomysłów, a nowi pisarze już książki w przyszłym roku wydadzą. Miałem już przyjemnoś zapoznać się częściowo z nową lekturą. W więc Gołkowski wyda Fort72 to bedzie trzeba ruszyć z warsztatem na Przenicowanym Świecie. I nowy młody pisarz, Piotr Abramik wyda Długi Rajd ( bedzie trylogia ) w klimatach Zony. Obie książki świetne, a ja je mogę tylko polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 3 Grudnia 2019 Share Napisano 3 Grudnia 2019 THX za info o nowościach, bo szczerze powiedziawszy wszystkie zasoby książkowe już mi się wyczytały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 I co słychać ? nadal nic ?? Ja nieśmiało figuranta w kombinezonie p-gaz szlifuję, a na stole czeka pirat- stalker w kapturze i z dubeltówką, ale tworzywo paskudne do obróbki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 no mam tego z psem w 1:16 i monumety prypiat w 1/72 i 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 19 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2019 Coś tam pomalowane, ale będą jeszcze dopracowane, a razie prezentują się tak. i na deser, jedyne w naszym kraju popiersie Bloodsuker i głowa Burera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2019 Czas przedświątecznych porządków Więc trzeba pokazać przygotowane już kiedyś i czekające na swoją kolej materiały do przyszłych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Tylko jedno słowo: szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Mistrzostwo, lubię (też) te klimaty. Czekam na kolejne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 Mamy Nowy Rok, więc szybka mała winieta "Powrót" na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Mam wrażenie że ten pieseł jeszcze jest na kacu po sylwku :P. No i jak jest niezmutowany to chyba też potrzebowałby maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2020 7 minut temu, Monster3 napisał: Mam wrażenie że ten pieseł jeszcze jest na kacu po sylwku :P. No i jak jest niezmutowany to chyba też potrzebowałby maski Haha, nie wiem. Ale wg. mnie normalny jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Ten wygląda normalnie ale tamten ma zmrużone oczy jakby go światło raziło. Chyba że to tylko na zdjęciu tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Stycznia 2020 Share Napisano 7 Stycznia 2020 Ta stacja transformatorowa świetnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 11 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2020 Pomalutku do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 Fajnie wygląda, jakich kolorów użyłeś na mundur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2020 12 godzin temu, chorąży napisał: Fajnie wygląda, jakich kolorów użyłeś na mundur ? Mundur to gorka 4 bars, a że przy wschodnim umundurowaniu co dostawa to inny odcień. Kolory które ja wybrałem to farby vallejo 70.988 khaki i 71.011 armour green. Sam ganiam po lesie w gorkach, chociaż preferuję 3 i w cyfrze florze i wiem jakie moją różnice w odcieniach i po praniu jak wyglądają. Ale wracając do tematu przedstawiam fotki gorki 4 bars i jej kolory, dodam tylko że to oryginalne gorki, a nie szyte gdzieś w europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 :) też ganiam, ...... nie umiałem dobrać koloru probowalem xf-60 dark yellow i xv-67 nato green dlatego pytam, Twoje mi się bardziej podobają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2020 Dla fanów Stalkera kolejny mutant, tym razem przedstawiam Tuszkany. Tuszkan - Czyli depcz, strzelaj i uciekaj. Małe wrednie i w stadzie bardzo niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 Toż to prawie jak chomik z mediaexpert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz94 Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Widziałeś to? ICM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Uzupełniając: Ten Ził straży pożarnej do dzisiaj użytkowany jest w niektórych naszych OSP, zdjęć jest bez liku. Ten Ził z "budą" to jest przepak do którego dołożyli figurki :) Świetny materiał się szykuje :) Może jeszcze "ktoś" figurki Straży Granicznej wyda na fali "Watahy" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 21 godzin temu, Husarz94 napisał: Widziałeś to? ICM Pierwszy z serii już można go kupić tu: https://www.martola.com.pl/pl629/produkty86655/chernobyl_1_radiation_monitoring_station_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi