shadowmare Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Jedna z moich starszych prac, więc parę rzeczy trochę kuleje. Pokazuję bo zrobiłem akurat nową sesję zdjęciową. Zestaw to Profipack, dodatki to żywiczne koła i kalki Techmodu. Niestety mimo długiego poszukiwania fotki tego egzemplarza nie udało się nic znaleźć. Pilotowi tego samolotu - Alfredowi Warrelmannowi przypisywane jest zamordowanie spadającego na spadochronie pilota P.7 - Jana Kawałkowskiego ze 151 eskadry myśliwskiej. Warto pamiętać, że to co sklejamy to była jednak też czasami broń wykorzystywana do zabijania bezbronnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Jak na starszą pracę całkiem dobrze się trzyma. Wzmacniałeś podwozie , czy zrobiłeś jak fabryka dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Bardzo fajny , podoba mi się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Dublet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Dzięki. Jak na starszą pracę całkiem dobrze się trzyma. Wzmacniałeś podwozie , czy zrobiłeś jak fabryka dała. Chyba nie wzmacniałem, nie pamiętam już aczkolwiek przewiercenie i włożenie drucika to prosta robota. Przy każdym modelu warto to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Model spoko, acz więcej zdjęć mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Starszy... hm, daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Dzięki dzięki . Mam jeszcze fotkę kokpitu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi