danielodziem Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 GALERIA koncowa. Model firmy TRUMPETER 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Podoba się. Możliwe ze to przez zdjęcia ale wydaje mi się ze lina trochę nienaturalnie lewituje w środkowej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Śliczny jest, pobrudzony i poobijany w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Mi się podoba, tylko antena coś słabo siedzi w gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Podoba się. Możliwe ze to przez zdjęcia ale wydaje mi się ze lina trochę nienaturalnie lewituje w środkowej części. Linę poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Mi się podoba, tylko antena coś słabo siedzi w gnieździe.Antena ma lekkie przesuniecie. To fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 27 Sierpnia 2017 Share Napisano 27 Sierpnia 2017 model mi się podoba, jak praca przebiegała z aplikatorami od ammo mig.? Rozważam zakup do figur https://exito.sklep.pl/pl/p/AMMO-MIG-7500-Oilbrusher-Set-Flesh-Tones-Set/38532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 28 Sierpnia 2017 Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Mogłeś podać skalę w tytule. Model bardzo ładny, ma na sobie kurz, który daje realizm. Z uwag nie podobają mi się koła, które są monotonnie pobrudzone i gdyby nie wysoki bieżnik to wyglądałyby całkiem jednostajnie, brakuje kurzu w zagłębieniach (w realu to nie kłuje ale w małym (1/35)/ malutkim (1/72)modelu bsuje odbiór). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 28 Sierpnia 2017 Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Model super! Fajnie pobrudzony, wszystko z umiarem, jest git! Z czego robiłeś kurz/zapylenie? Pigmenty, czy jakieś "Dust Effect"? Bo teraz tyle tego na rynku, że nie wiadomo co kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Podoba się (oprócz kół - za bardzo i jednakowo przykurzone). Na nie których zdjęciach wydaje siębyć taki płaski, monotonnt ale przypuszczam że to wina zdjęć/światła. Ogólnie bardzo na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi