enten Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Podoba mi sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Fajnie ta trawka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 super wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Pikno rzecz! Glon jak żywy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 20 Września 2017 Autor Share Napisano 20 Września 2017 Dziękuję za miłe memu sercu komentarze ;-) Jeszcze trochę śmieci, wody, roślinek i będzie koniec podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Września 2017 Share Napisano 20 Września 2017 Podoba mi się chociaż jak na jesień to chyba trochę za zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 20 Września 2017 Autor Share Napisano 20 Września 2017 (...) chociaż jak na jesień to chyba trochę za zielono Bo to "nuklearna jesień" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Noooo kurde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Dawaj tego dziadka dumvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Września 2017 Autor Share Napisano 22 Września 2017 Dawaj tego dziadka dumvee Będzie wkrótce, rozważam jeszcze warianty malowania i dozbrajania, doposażenia, a z tym ostatnim u mnie krucho bo to moja jedyna "35" i żadnych klamotów, dodatków w tej skali nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 a co potrzebujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Września 2017 Autor Share Napisano 22 Września 2017 a co potrzebujesz???? Szukam jakiś klamotów na pakę - jakieś skrzynie, skrzynki amunicyjne, kanistry, może jakieś torby-plecaki. Z broni myślę o Kałaszu i coś ze współczesnej broni cięższej - może Browning M2, lub coś podobnego. W "72" lub "48" problemu by nie było, w 35 jeszcze do końca nie wiem kto co produkuje z dodatków,a że nie planuję jakoś kolejnych modeli w tej skali to też nie bardzo uśmiecha mi się kupowanie zestawów broni lub klamotów by wykorzystać z tego jeden karabin i dwie skrzynki ;) Coś tam już znalazłem , może coś wybiorę.: https://exito.sklep.pl/pl/p/EUREKA-XXL-E-022-135-Modern-Universal-Tent-Tarp-Set-1/33069 https://exito.sklep.pl/pl/p/EUREKA-XXL-E-035-135-Modern-Russian-Ammo-Crates-Type-I-AK-47-7%2C62-Kalashnikov/38099 https://exito.sklep.pl/pl/p/EUREKA-XXL-E-027-135-Civilian-Backpacks-Set-2/33800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Kałacha i jakiś rosyjski hełm bym znalazł. Może coś tam jeszcze dziwacznego. Podaj na PW adres, to jakąś paczkę wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Września 2017 Autor Share Napisano 22 Września 2017 Kałacha i jakiś rosyjski hełm bym znalazł. Może coś tam jeszcze dziwacznego. Podaj na PW adres, to jakąś paczkę wyślę. OK - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 22 Września 2017 Dziękuję za miłe memu sercu komentarze ;-) Jeszcze trochę śmieci, wody, roślinek i będzie koniec podstawki. Czy z tych dwuch rur, będziesz robił wylewającą się wodę do kanału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Września 2017 Autor Share Napisano 22 Września 2017 Czy z tych dwuch rur, będziesz robił wylewającą się wodę do kanału? Tak, z jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 23 Września 2017 Autor Share Napisano 23 Września 2017 Trochę więcej jesiennej roślinności : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Września 2017 bardzo ładne, klimatyczne i czekam na pojazd, mam nadziejeże wpisze się w klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Września 2017 Autor Share Napisano 25 Września 2017 Jeszcze kilka kontrolnych fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 26 Września 2017 Dopiero teraz zauważyłem ze na bocznej ścianie jest konektor. Super wygląda po dodaniu roślinności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Te roślinki to to jak robiłeś i z czego? I jaki to gatunek? ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 Te roślinki to to jak robiłeś i z czego? I jaki to gatunek? ładnie wyglądają. Trawa Polaka, Mininatur i kępy Bear's Scale Modeling. Małe krzaczki i "jesienny zawijas" to produkty Mininatur : https://exito.sklep.pl/pl/c/MININATUR/1720/3 klejone do gałęzi z drutu i naturalnych wysuszonych korzeni. Własne zbiory to zakonserwowane jakieś mchy i porosty - nie wiem jak się fachowo nazywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Zielsko świetne Aż się prosi jeszcze jakiegoś ptaszora posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 29 Września 2017 Autor Share Napisano 29 Września 2017 Zielsko świetne Aż się prosi jeszcze jakiegoś ptaszora posadzić Figurek zwierzyny w 1:35 niestety nie posiadam, a lepić jakiegoś "gluta" raczej nie planuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi