ams Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Witam szanownych. Przedstawiam ...jakżeby inaczej... Tygrysa I - tym razem w nietypowej dla mnie skali 1/48 od AFV. Panzerek przedstawia czołg z 503 Pz. Abt. gdzieś spod Kurska. Dodatki to Metalowa lufa od RB, liny od Eureki, i gąski (plastiki zamiast gumek) od AFV. I troszkę blaszek z Parta. Malowany Tamiya, Vallejo, Mig. Zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Calkiem sympatyczny modeli, w polaczeniu z podstawka tworzy fajnie zgrana calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 1:48 jakże niedoceniona skala w pancerce. Bardzo poprawny i ładny model. Mój czeka na malowanie i dokończenie już 2 rok. Niech ktoś mnie poprawi bo nie pamiętam le każdy panel błotnika miał ten trójkątny rant czy tylko pierwszy i ostatni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Fajnie zmalowany Zwierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Podoba się. Bardzo fajne malowanie a i podstawka też fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Bardzo ładny kotek, kolejny do zacnej kolekcji. Gratulacje! Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Bardzo fajny Jakich kolorów użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Typowy dla Mirka Tiger!!! No i jest na głównej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Świetny model a podstawka, chociaż skromna, bardzo fajnie dopełnia całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 13 Października 2017 Autor Share Napisano 13 Października 2017 Dzięki wszystkim za opinie :c) Jakich kolorów użyłeś? Baza: XF-60 + XF-55 + X-24 (clear yellow) w proporcjach mniej więcej 5:2,5:2,5 Zielony: XF-58 rozjaśniony, o ile pamiętam XF-55 Typowy dla Mirka Tiger!!! Obiecuje - koniec z tygrysami.... mam jeszcze dwa w planie... ale to będą ostatnie moje modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Października 2017 Share Napisano 13 Października 2017 Dziękuję... Ale jak to ostatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 13 Października 2017 Autor Share Napisano 13 Października 2017 Ale jak to ostatnie? :c) "na oko"... tak mniej więcej 5:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi