marek d Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Modelik skończony już jakiś czas temu, ale nie było czasu zrobić galerię. Spitfire ostatniego wojennego dowódcy 131 Skrzydła Aleksandra Gabszewicza. Model Eduard Profi Maski oznaczeń P- mask, na zamówienie. Kalkomanie: stensile z zestawu, maskotka z zestawu Model Maker. Farby Model Master, kamuflaż malowany przy pomocy wałków Blu tack więc modelik nie jest kozacki. Czy tak wyglądał ten samolot nie wiem, wszystko na modelu to moje widzi mi się. Kilka marych fotek: Wszelkie uwagi mile widziane. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Mam jedną uwagę - stoi u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Srebrny łom więc Spita można zaliczyć do udanych. Przyczepię się trochę do tego brudu na spodzie - dla mnie zbyt rdzawy ale to może wina zdjęć. Poza tym bardzo ciekawy Spit. Sczególnie podobają mi się smaczki w postaci zamalowanych elementów camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Października 2017 Autor Share Napisano 22 Października 2017 Miło że łom się podoba. Dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Super! Aż się chce skleić takiego, brawo Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Daję okejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Ślicznota Marku. Zaiste godna pochwały i pokłonu Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Dziękuję wszystkim. Taki dobry to on nie jest ale to zostawiam spostrzegawczym i specjalistom. Fotki też kiepskie. Hubert nic prostszego jak skleić, Mikele już zrobił XVI. Kornik; wiesz na co czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Hubert nic prostszego jak skleić, Mikele już zrobił XVI. A, żebyś wiedział, że skleję. Tylko skończę P.7, Avię, Spitefula, Attackera, Ki-43 x 2, PZL.43, Zrinyi, Pz.IV, GeeBee, Hustlera, Thunderbolta, Suma... Na pewno! Jeszcze raz brawa, bardzo udany Spitfire. Minusy nie przesłaniają tu dużych plusów, nie mają szans. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Ładniusi! Też sobie takiego skleję ale z kartonu od Hala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Wiem co obaj Panowie potraficie, więc już sobie robię apetyt. Trzymam za słowo. Najlepiej jak zbierzecie się do pracy zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Najlepiej jak zbierzecie się do pracy zaraz. Ty też weź się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Świetnie pomalowany, bardzo podobają mi się przejścia pomiędzy kolorami kamuflażu! Gratuluję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Dzięki Paweł. Najlepiej jak zbierzecie się do pracy zaraz. Ty też weź się do pracy Dobra, dobra już nie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Dzięki Paweł. Najlepiej jak zbierzecie się do pracy zaraz. Ty też weź się do pracy Dobra, dobra już nie długo. No i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Dziękuję wszystkim. Taki dobry to on nie jest ale to zostawiam spostrzegawczym i specjalistom. Fotki też kiepskie. Hubert nic prostszego jak skleić, Mikele już zrobił XVI. Kornik; wiesz na co czekam. Tak wiem na co czekasz. Tylko, że teraz wpadł na warsztat Vindicator. Niczym hiszpańska inkwizycja. Nikt się go nie spodziewał Jeszcze raz gratulację za tego Spita. Bardzo fajnie wyszły opony! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi