mikemc Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Witam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 ładny brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Świetna robota. Bardzo podoba mi sie brudzing, reszta zresztą też ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Bardzo fajnie, bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Jeden z paskudniejszych latających dziwolągów. Ale twoje wykonanie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Nie znam się na tych dziwadłach, ale malowanie podoba mi się bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 ŚWIETNY I jak dla mnie to właśnie piękne te stare kształty...jeszcze Mi-4 bym pod ten gatunek podciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Brzydal, ale elegancko pomalowany. Świetnie wyglada w tym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Fantastycznie wyszedł, uwielbiam ten Śmigłowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Smigłowiec jest fantastyczny a i przy okazji bardzo fajny model Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Jestem "ZA" Podziwiam z radością... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Rewelaaaacja Cudo po prostu. Brawo Mike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Świetny karpik i pojawił się akurat na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Nigdy nie pochwalam nadmiernego brudzenia modeli, ale tu wyszło i pasuje idealnie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi