Qz9 Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Dokładnie tam były, końcówki luf wystawały elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Znowu coś pomyliłem Nie, nie, to po prostu dłuższa historia pomyłek i niejednoznaczności. Samolot w zasadzie nazywał się Mustang, a Apache jest nazwą w zasadzie nieprawidłową. Na serio dłuższa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Co nauczyciel to inna interpretacja tematu, więc i ja zaciemnię obraz mi znaną wersją (również z "papierowych" publikacji jeszcze): Apache to nazwa nadana w połowie '43 roku dla wczesnych wersji P-51 i A-36 przez USAAF, a po inwazji Sycylii i Włoch A-36 przez personel nazwane były przez pewien czs nieoficjalnie Invader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Marca 2018 Autor Share Napisano 10 Marca 2018 Kalki dotarły więc mogę bawić się dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Elegancko się to prezentuje, ze sznytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Kalki dotarły A jak oceniasz te kalki Model Makera? Dobrze się to kładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Marca 2018 Autor Share Napisano 10 Marca 2018 Dla mnie bomba. Zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Fajnie wygląda, szkoda tylko tych kafli na skrzydłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi