bialy7207 Napisano 11 Września 2018 Share Napisano 11 Września 2018 285 zeta to nie 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 11 Września 2018 Share Napisano 11 Września 2018 Po ile ty kupisz to Twoja sprawa. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 11 Września 2018 Share Napisano 11 Września 2018 Panowie wybaczcie mój błąd ja źle zobaczyłem Related product czyli proponowane a myslałem ze to wszystko jest w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Września 2018 Share Napisano 11 Września 2018 Jakby to wszystko w zestawie było to tylko głupi by się pytał czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 11 Września 2018 Share Napisano 11 Września 2018 Warto dodać, że w listopadzie Edek wyda poprawione wloty, jako osobny zestaw oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Września 2018 Autor Share Napisano 17 Września 2018 Nowy leaflet Edka zapowiada wreszcie AIM-9X w listopadzie. No wreszcie, to podstawowe rakiety do współczesnego lotnictwa zachodniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 W Martoli pojawił się w zapowiedziach Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 W Martoli pojawił się w zapowiedziach Master No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 W Martoli pojawił się w zapowiedziach Master No i? No i zapowiadana cena w tym sklepie wynosi 189 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 To czekam na zapowiedzi z innych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Master, sraster. Niech im ktoś w końcu powie w tym Kinetiku, że robienie podziału formy suwakowej w takich miejscach jest ZŁE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Nowy leaflet Edka zapowiada wreszcie AIM-9X w listopadzie.No wreszcie, to podstawowe rakiety do współczesnego lotnictwa zachodniego. I to jest dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 F-14D AMK - pytanie czy to wszystko będzie w pudełku, czy jednak część uzbrojenia będzie sprzedawana oddzielnie, jako dodatkowe zestawy. Tak czy inaczej, sporo tego. Na zdjęciu zdaje się brakuje drugiej wersji owiewki, tej podzielonej na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Ja tu widzę nieruchomą konstrukcję skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Też mi to tak wygląda. Ale to raczej trudno sobie wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Nie musisz sobie wyobrażać, po prawej u góry masz ramkę z rozłożonym "dźwigarem", na dole druga od prawej ze złożonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Chodziło mi o to że nie mogę sobie wyobrazić żeby AMK popełnił taki błąd. Poczekajmy na lepsze zdjęcia wyprasek, możliwe że te dźwigary są do rozcięcia i zmontowania w wersji ruchomej. No chyba że Tamka wykupiła patent na takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 I co, planujecie latać po mieszkaniu? Wziuuum, lądujemy Goose! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Nie, ale to podstawowa opcja konfiguracyjna takiego modelu. Nie kojarzę żeby jakikolwiek zestaw F-14 tego nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Jak często bawisz się skrzydłami F-14? Pomijając te które masz jeszcze w ramkach i tą która wygląda jak etui do iPhona? Najważniejsze jest, czy będą skrzydła zdejmowane do transportu. Wygląda, że będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Akurat za każdym razem gdy biorę do ręki mojego F-14 to zmieniam położenie jego skrzydeł. Bo fajnie wygląda w obu pozycjach. Tutaj pozbawili ludzi takiej możliwości, kompletnie z niezrozumiałego powodu. Nie dość, że będzie trzeba na początku budowy zadecydować, czy robi się model z rozłożonymi skrzydłami, czy złożonymi, to nie będzie możliwości zrobienia np. obu wersji skrzydeł i prezentacji modelu z rozłożonymi skrzydłami i całą mechanizacją płata, jak i również ze złożonymi, w pozycji postojowej, albo w locie. Dziwna decyzja AMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 A jaki to ma sens, poza zabawą na poziomie 7 letniego dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Fakt, decydowanie jak zbudować tak skomplikowany model to zabawa na poziomie 7 letniego dziecka. Coś mam wrażenie że dzisiaj wstałeś lewą nogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Jeśli chcesz model do zabawy, to możesz sobie zbudować Tamkę i machać skrzydłami do woli, wtedy nie ma sensu czekać na inny model. AMK ma mieć pełną mechanizację skrzydeł co większość z tych, którzy na ten model czekają interesuje najbardziej. I tak zbudowany model nie może mieć skrzydła ruchome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Ale ma też mieć skrzydła bez mechanizacji, a to już może mieć skrzydła ruchome, a nawet powinno mieć. Można było zrobić mechanizm ruchomy, co jest bajecznie proste. Brak tego mechanizmu to spora wada zestawu. Przekonywanie że brak jakiejś funkcjonalności jest zaletą zestawu jest dość dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi