Psar77 Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 QNIEC. Zmęczyłem dziada wreszcie Galeria końcowa po zmontowaniu podstawki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Jak na materiał wyjściowy (też sklejałem) wygląda naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 5 miesięcy musiała bidula czekać na podstawkę, a rejestracja na Bytom tak mnie zmobilizowała, że zrobiłem ją w dwa dni Tak to mniej więcej wygląda : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Ładnie się prezentuje, uzbrojenie trochę symboliczne. Zobaczymy jak będzie wyglądał na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 20 godzin temu, mig napisał: Ładnie się prezentuje, uzbrojenie trochę symboliczne. Zobaczymy jak będzie wyglądał na żywo. Wiem, ze symboliczne, ale takie z założenia miało być :-) Ewentualnie jak znajdę jakieś ładne faby-250 albo 500 to dokleję. A wzorowałem się na tym (m.in.) zdjęciu: Podstawka za to na żywo wygląda zdecydowanie lepiej - mnóstwa niuansów nie widać na tej fotce, którą zamieściłem wcześniej :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Marca 2019 Share Napisano 3 Marca 2019 Su na żywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach. Co do bomb to Reskit robi żywiczne FAB-250, pakowane po 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Kwietnia 2021 Share Napisano 17 Kwietnia 2021 Ostatnio jakaś dyskusja na temat Su-34 sprowokowała mnie do przypatrzenia się na nowo mojemu ulepkowi i stwierdziłem, że spróbuję jednak zrobić coś z tym błyskiem i wyglądem prosto z fabryki. Kolor bazowy, kilka kropel białego, mat i ... kilkaset godzin lotu na karku przybyło A jak już tak się nad nim popastwiłem, to mnie własnie naszła myśl, czyby nie wziąć pędzla, zamalować zwezdy, podwiesić KABy-500 które mam gdzieś z ICMu i nie wysłać czerwonej 27ki do Syrii ... R-73 się nawet znalazło ... ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 A są w Syrii 34ki w "baklazanie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 7 godzin temu, Apek napisał: A są w Syrii 34ki w "baklazanie"? Czy teraz to nie wiem, ale w 2015 były na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi