BIG-MODEL Napisano 21 Lutego 2018 Autor Share Napisano 21 Lutego 2018 Może, żeby była jasność to powiem tak - na stanie są: IL-18 IL-14 Li2/DC-3 737-300 Jak-40 An-24 An-26 Wszystkie z tych modeli wyjdą z co najmniej z jednym Polskim malowaniem Przy następnej dostawie zamówię An-12 jak wam tak zależy i do wakacji mam nadzieję że będzie dostępny. Zapytam, też o DC-10 kiedy będzie dostępny - jak tylko będzie to do 2 miechów macie go u siebie z Polskim malowanie. Wyszliśmy z założenia, że priorytetem dla nas są Polscy modelarze - potem reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 21 Lutego 2018 Autor Share Napisano 21 Lutego 2018 Z tego co się orientuję to 737-300 był tylko w tym malowaniu bo był wylizingowany tylko jeden. Jeżeli masz jakieś zdjęcia 737-300 nie 400, 500 itd w innym malowaniu Lotowskim to oczywiście że pomyślę nad tym wariantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roman Rusiłowski Napisano 21 Lutego 2018 Share Napisano 21 Lutego 2018 Mam nadzieję, że Mi-6 też jest w planie? JAk będzie wojskowy i Instalowski, biorę oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 25 Lutego 2018 Autor Share Napisano 25 Lutego 2018 No to który chcecie - oryginal Lot czy z Centralwings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Mam swojego Iłka 18 i czekam na 14 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 3 Marca 2018 Autor Share Napisano 3 Marca 2018 Może jakiś komentarz?. Bardzo zależy mi na waszych opiniach ponieważ chciałbym aby produkty naszej firmy były jak najlepszej jakości. Niestety jeżeli wypraski nie są naszej produkcji to za jakość oczywiście nie odpowiadamy, aczkolwiek uwzględniamy wszelkiego rodzaju reklamacje dotyczące braków oraz uszkodzonych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Witaj ja osobiście albo bym zrobił kalkę z obiema wersjami albo jedno jako dodatek to tak po mojemu bo chętnie zrobiłbym modele w obu oznaczeniach ,sam LOT i CENTRAL pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Może jakiś komentarz?. Bardzo zależy mi na waszych opiniach ponieważ chciałbym aby produkty naszej firmy były jak najlepszej jakości. Niestety jeżeli wypraski nie są naszej produkcji to za jakość oczywiście nie odpowiadamy, aczkolwiek uwzględniamy wszelkiego rodzaju reklamacje dotyczące braków oraz uszkodzonych elementów. Zestaw bardzo fajnie wygląda. Kalki wyglądają, że są dobrej jakości i blaszka także. Co do wyprasek, to już jednego Iła 18 mam za sobą, więc wiem jak się składa i tragedii nie ma . Jedynie pudełko mi się nie podoba, ale pudła się nie skleja i to kwestia gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 4 Marca 2018 Autor Share Napisano 4 Marca 2018 Odpowiedź dla OLA - będzie w dwóch wersjach do wyboru - tak jak sugerujesz. Kowal - co z pudelkiem jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Musi być Mamba czyli SP-LMB ,marnie skończył i SP-LME czyli dawny SP-LVO Fischer Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Iły-18 i 14 są na moim celowniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 Na stronie www.bigmodel.eu można podejrzeć zapowiedzi na ten miesiąc - czekamy tylko na blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 9 Marca 2018 Autor Share Napisano 9 Marca 2018 Faktycznie jest błąd - zostanie poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 17 Marca 2018 Autor Share Napisano 17 Marca 2018 Zobaczcie na zapowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Imponująca ilość malowań 737. Można wybrać naprawdę coś ciekawego czego nikt inny jeszcze nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 A to dopiero początek. W sumie planujemy około 30 malowań 737-300. Oprócz Polskich postaramy się wybrać te najbardziej rzucające się w oczy np. 737-300 Acta Norweskich linii lotniczych - piękne malowanie. Będą też inne w full wypasie. Nie zapominam oczywiście o Polskich modelarzach. Będzie na pewno AN-12 w i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Świetnie. Na niebieskim forum pisałeś że będziecie próbowali podejmować współprace np z Minicraftem,Zvezdą.Udało się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Niestety ze Zvezdą się nie uda ponieważ Polski dystrybutor Zvezdy nie wyraża na to zgody. Nie wiem co ma "piernik do wiatraka" ponieważ te modele były by wydane w innej całkiem konfiguracji ale busines is busines. Minicrafta nie było na targach w Norymberdze więc na tą chwilę sprawa jest zawieszona w próżni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Ale będzie Revell i ICM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Minicraft ma jakieś kłopoty.Warto do nich napisać,może mają np 200szt świetnego DC-8 albo MD-80 na zbyciu? A310 Revella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Zapytam. Na tą chwilę mam tyle, że nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 zastanawiałam się, kto pierwszy wypuści. Są już polskie kalki okolicznościowe do Dreamlinera. http://www.findmodelkit.com/content/lot-boeing-737-800-max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 2 Lipca 2018 Autor Share Napisano 2 Lipca 2018 No szybciutko te kalki wydali. Niestety nie mam dostępu do tego modelu - więc kiszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIG-MODEL Napisano 2 Lipca 2018 Autor Share Napisano 2 Lipca 2018 Z tego co przeczytałem to niestety kalki do wycinania - bez filmu. Nie wiem jak takie kalki się kładą. No i nie ma białego koloru, a kalkomanie są półprzeźroczyste co w niektórych przypadkach może okazać się wadą. Ciekaw jestem waszych opinii na temat tych kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 zastanawiałam się, kto pierwszy wypuści.Są już polskie kalki okolicznościowe do Dreamlinera. http://www.findmodelkit.com/content/lot-boeing-737-800-max Ale to są kalki do 737 a nie Dreamlinera. MAXa lada chwila wypuści na pewno Zvezda, więc będzie można ładny model zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi