zloty Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Tym razem patriotycznie. Model powstaje na konkurs który odbywa się na niebieskim. Jestem ciekaw jak mi się będzie sklejać tego Benka.Ten sam model praktycznie jeden za drugim. Kalki z Martol wysłane we wtorek pewnie jutro będą. Plastik; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Ooooo tak ,kibicuję i podglądam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 To i ja kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Mam ten sam komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Marca 2018 Autor Share Napisano 2 Marca 2018 Miłośnicy samolotów pasażerskich widzę obecni Tymczasem postępy z prac Taśma; Biały surfacer; Szpachlówka wzmacniająca warstwę surfacera; Mam nadzieję że ten sposób szpachlowania ograniczy do minimum szlifowanie i dolewki szpachlówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 A to przy zdejmowaniu tej taśmy nie wyrwiesz tej szpachli z poszczególnych otworów? Ta taśma ma bardzo mocny klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Marca 2018 Autor Share Napisano 2 Marca 2018 Dlatego wzmocniłem surfacer szpachlą.Może coś się wyrwie. Zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Bardzo ciekawy temat, będę starał się zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Nie znam tej metody, ale może się udać, choć ja bym pewnie użył taśmy Tamki, może nawet z osłabionym klejem. Ale powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Od strony taśmy bedą zapadliny....dodatkowa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Ja często szpachlowałem szpachlą samochodową na taśmę Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Marca 2018 Autor Share Napisano 3 Marca 2018 Wyszło ok,tylko kilka dolewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeyBee Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Będę wnikliwie obserwował i się pilnie uczył. Czekam na postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Zapowiada się nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Kalki dotarły; Wyżarzony; małe AGD, Frania 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 No wreszcie coś wrzuciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Robię powoli,tym razem silniki i podwozie równocześnie z płatowcem,więc dużo już nie zostanie jak się z nimi uwinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Marca 2018 Autor Share Napisano 28 Marca 2018 Przypomniałem sobie że mam jeszcze odrobinę Molotow Liquid Chrome. Amortyzatory do A320 zrobione właśnie Molotowem i amortyzatory w B737 zrobione XTREME METAL CHROME od AK. i zdjęcia osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 A to czym malowane? Bo ja z rozpoznawania części pasażerów słaby jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Marca 2018 Autor Share Napisano 28 Marca 2018 To są golenie do Airbusa 320,malowane chromem molotowa i polerowaną stalą od AK z domieszką szarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 A amortyzatory to sam chrom? Bo szukam jakiegoś takiego połysku. Czy mi się wydaje że Molotow jest bardziej błyszczący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Bardzo ładny ten chrom Da się to gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Marca 2018 Autor Share Napisano 28 Marca 2018 Np tu, https://www.tintadlaplastykow.pl/molotow-liquid-chrome https://www.konfliktshop.pl/sklep/markery-graffiti/molotow-liquid-chrome-1-mm/ jest pewnie jeszcze klika sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi