Janisz Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 Witam ponownie, W sekcji nowości zamieściłem info o nowym modelu a tu wrzucę kilka fotek gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 Wymęczyłeś strasznie te relingi, poza tym całkime fajny. Zakładam że dalej w Navigowskim "stadardzie"... szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 12 Marca 2018 Autor Share Napisano 12 Marca 2018 Rzeczywiście trochę wymęczone - mea culpa. To nie tyle "navigowski standard" co po prostu prototyp do zdjęcia na pudełko a nie żaden model konkursowy. W lepszych rękach z pewnością będzie o wiele lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 Wygląda bardzo dobrze, ciekawe czy byłaby możliwość żeby Neptunia wydała same blachy do Huntów- przydałyby się do zestawu IBG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 wymęczone jak wymęczone ale chyba sporo za wysokie na moje oko ale ja to się tam nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 Nie są za wysokie. Na Huntach wysokość relingu jest niewiele mniejsza od wys. kadłuba do linii wodnej na rufie - czyli dokładnie jak u kolegi. Są lekko "wymęczone" ale jest ok Tu HMS Mendip dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Bardzo fajny "malec" Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Ależ to małe. Ładny, szczególnie podoba mi się kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi