Janisz Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Witam ponownie, W sekcji nowości zamieściłem info o nowym modelu a tu wrzucę kilka fotek gotowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Wymęczyłeś strasznie te relingi, poza tym całkime fajny. Zakładam że dalej w Navigowskim "stadardzie"... szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janisz Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Rzeczywiście trochę wymęczone - mea culpa. To nie tyle "navigowski standard" co po prostu prototyp do zdjęcia na pudełko a nie żaden model konkursowy. W lepszych rękach z pewnością będzie o wiele lepszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Wygląda bardzo dobrze, ciekawe czy byłaby możliwość żeby Neptunia wydała same blachy do Huntów- przydałyby się do zestawu IBG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 wymęczone jak wymęczone ale chyba sporo za wysokie na moje oko ale ja to się tam nie znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Hans Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Nie są za wysokie. Na Huntach wysokość relingu jest niewiele mniejsza od wys. kadłuba do linii wodnej na rufie - czyli dokładnie jak u kolegi. Są lekko "wymęczone" ale jest ok Tu HMS Mendip dla porównania: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Bardzo fajny "malec" Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Ależ to małe. Ładny, szczególnie podoba mi się kamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts