Przemek Przybulewski Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Model skończony już kilka miesięcy temu ale jakoś nigdy nie było czasu, możliwości, chęci aby zrobić sesję finałową. Miałem zrobić po wystawie w Mińsku ale w końcu udało się po Wrocławiu. Baza to całkiem fajny model Trumpka a sam pojazd też unikatowy. Nietypowa rama, dwa silniki (każdy napędzający jedną stronę) powodują, że fajnie sie to składa. Inaczej niż kolejny czołg. Malowanie jakoś tak wyszło - najpierw miało być inaczej, później zdecydowałem się na muzeum, do tego doszły polskie kalki. Z dodatków to gdzieniegdzie jakiś drucik, linka i anteny od RB Model. Podstawka prosta, bez bajerów i wodotrysków. Miałem dodać tabliczkę informacyjną ale już nie mam do tego weny. Acha, antena powyginała się w transporcie, trochę naprostowałem ale myślę że tak pasuje do klimatu. Zapraszam do oglądania i komentowania: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Świetny, miodzio itp. Przeedytuj posta, bo przy jednym linku na końcu przed /img ci nawias wcięło i się wszystko rozjechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Świetny, miodzio itp. Przeedytuj posta, bo przy jednym linku na końcu przed /img ci nawias wcięło i się wszystko rozjechało. Dziękuję. Już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Udany model. Klimat muzealny super wyszedł, można się było wyżyć w zużywaniu pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Widziałem we Wrocławiu, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 uuuuu.... ale wtopa.... skoro muzeum to gdzie tabliczka eksponatu?? A tak na poważnie to super fajnie wyszło to złomowe-styranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Udany model. Klimat muzealny super wyszedł, można się było wyżyć w zużywaniu pojazdu.Dzięki. Tak, to prawda. Współczesne nie dają za bardzo możliwości w rdzewieniu/obijaniu itp. Widziałem we Wrocławiu, podoba się.Dzięki. Dostał 4 pieczątki (detal, malowanie, Alien tudzież obcy i taśmę filmową). uuuuu.... ale wtopa.... skoro muzeum to gdzie tabliczka eksponatu?? A tak na poważnie to super fajnie wyszło to złomowe-styranie Wtopa, wiem, że wtopa, ale ja tak nie lubię wracać do modeli które już skończyłem. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Kwietnia 2018 Share Napisano 17 Kwietnia 2018 Fajna rdza na rakiecie. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 17 Kwietnia 2018 Share Napisano 17 Kwietnia 2018 Koncepcja i wykonanie super! Tylko po co tam te kanistry??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2018 Fajna rdza na rakiecie. Podoba się.Dzięki. Koncepcja i wykonanie super! Tylko po co tam te kanistry??? pozdro Dzięki. Hehe, sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Kwietnia 2018 Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Fajny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Kwietnia 2018 Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Widziałem na żywo, bardzo mi się podobał. Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Dzięki wielkie Spiton i Karambolis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi