temir 2 Napisano 25 Maja 2018 Napisano 25 Maja 2018 Witam! Po wieloletnich (budowę rozpocząłem ok.2008 ) i nieopisanych mękach twórczych doczołgałem się wreszcie do finału : Na wstępie krótka foto-retrospekcja z procesu budowy : Ponieważ kompletnie wyjałowiłem się z jakichkolwiek pomysłów podstawka jest minimalistyczna, ma tylko nadać kontekst brudowi pokrywającemu model : Pozdrawiam! Cytuj
filipsg Napisano 25 Maja 2018 Napisano 25 Maja 2018 Przepiękny i z głową podniszczony- podoba mi się, że od razu widać, którędy domyślnie wchodziła załoga Cytuj
konigister Napisano 26 Maja 2018 Napisano 26 Maja 2018 Bardzo mi się podoba przepiękne ;) zazdroszczę umiejętności Cytuj
Andrzej_LK Napisano 26 Maja 2018 Napisano 26 Maja 2018 Miód z boczkiem, wracaj do sklejania :-) Cytuj
Rack Napisano 26 Maja 2018 Napisano 26 Maja 2018 Kurczę, z tego UM to tylko korpus i główne elementy zostały. Świetne przeróbki, tym bardziej w tak wymagającej skali, coś pięknego . Cytuj
temir 2 Napisano 27 Maja 2018 Autor Napisano 27 Maja 2018 Witam! Mała skrzynka odpowiedzi : Ogólnie: Bardzo mnie cieszy że model podoba się kolegom forumowiczom . Szczególnie: Miód z boczkiem, wracaj do sklejania :-) To pierwsze raduje , z drugim będzie ciężko ... Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi