temir 2 Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Witam! Po wieloletnich (budowę rozpocząłem ok.2008 ) i nieopisanych mękach twórczych doczołgałem się wreszcie do finału : Na wstępie krótka foto-retrospekcja z procesu budowy : Ponieważ kompletnie wyjałowiłem się z jakichkolwiek pomysłów podstawka jest minimalistyczna, ma tylko nadać kontekst brudowi pokrywającemu model : Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Przepiękny i z głową podniszczony- podoba mi się, że od razu widać, którędy domyślnie wchodziła załoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Fajny czołg, i fajny podstawek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Ładny maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigister Napisano 26 Maja 2018 Share Napisano 26 Maja 2018 Bardzo mi się podoba przepiękne ;) zazdroszczę umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Maja 2018 Share Napisano 26 Maja 2018 Miód z boczkiem, wracaj do sklejania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 26 Maja 2018 Share Napisano 26 Maja 2018 Kurczę, z tego UM to tylko korpus i główne elementy zostały. Świetne przeróbki, tym bardziej w tak wymagającej skali, coś pięknego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 27 Maja 2018 Autor Share Napisano 27 Maja 2018 Witam! Mała skrzynka odpowiedzi : Ogólnie: Bardzo mnie cieszy że model podoba się kolegom forumowiczom . Szczególnie: Miód z boczkiem, wracaj do sklejania :-) To pierwsze raduje , z drugim będzie ciężko ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi