xmald Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Czołem, budowa modelu zajęła mi w sumie niewiele czasu i dała dużo frajdy. Dolphin C4168 Major J.C. Callaghan, dowódca 87 Sqn, wiosna 1918 Malowany głównie Tamiya i Mr. Color oraz olejne dla plastyków. Naciągi EZ line, żyłka wędkarska. Zestaw zdecydowanie z tych przyjemnych w budowie, Warsztat był tutuaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=55614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Przecudny model, choć samolot dość pokraczny. Dobre czasy nastały dla miłośników lotnictwa z okresu Wielkiej Wojny, WNW i CSM produkują prawdziwe cacka. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Światłocień na skrzydłach powala. Czy skrzydła doszlifowywales czy efekt naciągniętego płótna powstał tylko przez malowanie? Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Nie miałem wątpliwości, że wyjdzie kolejna perełka. Gdyby tak jeszcze gdzieś kiedyś wypłynęło na światło dzienne zdjęcie polskiego Dolphina, na którym widać oznakowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Filipie, model pięknej urody, choć samolot dość pokraczny. Oj widać, że w tej epoce bardzo dobrze się czujesz. Do tego ładne zdjęcia. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Przepiękny Xmald. Rodem z Rise of Flight Prawdziwa uczta dla moich oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi