joles Napisano 13 Listopada 2018 Autor Share Napisano 13 Listopada 2018 3 minuty temu, M.A.V. napisał: no racja... ja to 32 to chyba będzie miał z 0,8m rozpiętości Lekko ponad 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 28 Listopada 2018 Autor Share Napisano 28 Listopada 2018 Na początek zdjęcie dla wszystkich, którzy twierdzą, że Wingnuty sklejają się same: Teraz, kiedy mamy to już za sobą, mogę Wam pokazać jak Hansa się prezentuje "na kołach" (strasznie mi się podoba ten samolot): Aktualnie robię sobie wycinanki na skrzydłach. Trochę pewnie mnie z tym zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Kawałek modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2018 W końcu zacząłem jakieś malowanie. Na początek preshading spodu skrzydeł i stateczników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Wybacz Joles , że wtrące pół grosza . Na pewno to jest samolot niemiecki ? Przecież ludzie chodzą do góry nogami tylko w Australii . A tu pilot też siedzi do góry nogami . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Grudnia 2018 Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2018 Dlatego "ten" szmatopłat jest najfajniejszy piękny będzie, oglądam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 W dniu 2.12.2018 o 00:00, Hello napisał: Wybacz Joles , że wtrące pół grosza . Na pewno to jest samolot niemiecki ? Przecież ludzie chodzą do góry nogami tylko w Australii . A tu pilot też siedzi do góry nogami . Pozdrawiam Hello 15 godzin temu, Greif napisał: Dlatego "ten" szmatopłat jest najfajniejszy piękny będzie, oglądam dalej... Haha Obawiam się, że to jeden z niewielu niemieckich samolotów, które tak wyglądają, ale ten rzeczywiście... bardziej przypomina samolot jak leci do góry nogami Przy okazji... coś tam się dzieje. Jeszcze trochę pracy przede mną, ale czuję, że idę dobrą drogą. Skrzydła do modelu to te po lewej oczywiście I jeszcze zdjęcie zrobione w "świetle" dziennym. Nie wiem jak u Was, ale u mnie dziś ponuro... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Grudnia 2018 Share Napisano 4 Grudnia 2018 oj tam, oj tam... przecie ładniutki jest joles - jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 4 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2018 8 godzin temu, M.A.V. napisał: oj tam, oj tam... przecie ładniutki jest joles - jest moc Dzięki! Tak wyglądają skrzydła i stery pomalowane. Może jeszcze coś z nimi podziałam tu i tam, ale raczej kolor się już nie zmieni. Zostały oczywiście krzyże i weathering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 Przede mną najtrudniejszy test, albo położę kalki dobrze, albo "położę" cały model Trzymajcie kciuki. Na swoje extra skrzydło nałożyłem wcześniej kalki od HGW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 świetnie, czekam na kolejne etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Ładny, taki niestandardowy Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 Po kilku bardzo stresowych godzinach jest i lozenga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 No i trochę jakby przykryły całą misterną pracę nad cieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2018 18 godzin temu, Mariucha napisał: No i trochę jakby przykryły całą misterną pracę nad cieniami? Trochę jakby prawie całkiem Jednak nie są tak transparentne, jak sądziłem, ale to akurat w tym wypadku nie problem, ponieważ w oryginale też była widoczna niemal jednolita powierzchnia płata na lozenge. Pod spodem zostaje "płótno", a to tam było najwięcej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 22 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2018 Zmalowałem krzyże z masek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Fajnie, fajnie Kamilu. Będziesz cieniować te kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Grudnia 2018 Share Napisano 27 Grudnia 2018 Jesteś mistrzem detalu i odprysków farby !! Przepiękna robota, a efekt będzie z pewnością rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2018 W dniu 22.12.2018 o 18:07, mbrnnr napisał: Fajnie, fajnie Kamilu. Będziesz cieniować te kalki? Nie będę. Potraktuję je jedynie trochę olejami. W oryginale spod lozengi prawie nic nie wychodziło. W dniu 27.12.2018 o 05:47, spiton napisał: Jesteś mistrzem detalu i odprysków farby !! Przepiękna robota, a efekt będzie z pewnością rewelacyjny! Wow, dzięki za miłe słowa, aczkolwiek nie uważam się za chociażby dobrego z odprysków Mała aktualizacja poniżej. Hansa powoli nabiera koloru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2019 W końcu przyszedł moment, żeby się trochę pobawić olejami. Możecie się pastwić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Piękny jest. Chociaż pewnie nie o takie pastwienie się Ci chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 7 Lutego 2019 Autor Share Napisano 7 Lutego 2019 Dzień dobry Państwu po dłuższej nieobecności Zrobiłem mojej Hansie pływaki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Piknie Panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 21 Lutego 2019 Autor Share Napisano 21 Lutego 2019 W dniu 7.02.2019 o 15:06, Mariucha napisał: Piknie Panie... W dniu 10.02.2019 o 14:14, Cypis napisał: Super wykonanie Dzięki Panowie za słowa otuchy Po małych perturbacjach w końcu kadłub stoi na pływakach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi