meser262 Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 4 godziny temu, madeira napisał: Nadal jednak mnie skręca, że dopiero teraz.. Przepraszam, ale w Twoim wątku nie pisałem. Generalnie do etapu malowania już nie wnikam, podaje ewentualnie kolory farb stosowane w danym czasie i tyle. Brudzenie, kurzenie, itp, to już kwestia gustu. Na Twój warsztat zaglądnąłem dopiero przy okazji tego warsztatu - w październiku 2018 - jak podkleiłeś go w tym warsztacie. Wtedy już niestety Twój Tygrys II No.222 był już w galerii. Teraz jeszcze kolor koła napędowego bo znów zapomnę.Koło napędowe po lewej stronie. Napomknąłem to ostatnio (podpis pod zdjęciem) że - "Istotne jest też to że te ciemniejsze koła są też ciemniejsze od koła napędowego." i zapomniałem dalej pociągnąć wątek.Przepraszam już nadrabiam. Najpierw znana fotka przed przemalowaniem kół jezdnych z lewej strony - - -Dobrze widać że kolor użyty do pomalowania koła napędowego to odcień odpowiadający kolorowi zielonemu z kamuflażu. Teraz pytanie które się samo nasuwa - Czy przy przemalowania kół jezdnych nie przemalowano też koła napędowego? Kolor na kole napędowym pozostał zielony. Prawa strona w tym względzie pozostaje nie do końca jasna. Jednak uważam że kolor kół napędowych z obu stron jest ten sam - zielony. Pozdrawiam Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Lutego 2019 Autor Share Napisano 4 Lutego 2019 Ja tylko wrzucę fotki przed ostateczną galerią. Gdybym wiedział nieco wczeniej, przemalowałbym koła... teraz juz zzdecydowanie na to za późno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Piękny tak czy siak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogalos Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Fajny kot Włazy pootwierane - planujesz dodać jakieś figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 Udal sie ten model Tobie, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Lutego 2019 Autor Share Napisano 11 Lutego 2019 Nie będzie figurek, bo musiałaby wówczas być i podstawka/winieta. Chodziło bardziej o pokazanie, że włazy ruchome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 24 Października 2019 Share Napisano 24 Października 2019 Była aluminiowa lufa w zestawie ? Niektóre mają, a inne nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Października 2019 Autor Share Napisano 24 Października 2019 Na instrukcji była, w pudełku nie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi