Bartosz.B Napisano 16 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2018 Coś tam pomału idzie tym razem wyrzutnie torpedowe. Mam jeszcze tratwy, ale nie przeszły odbioru technicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 Zajefajnie to wygląda. Takie klejenie czyste się lubi się. Te "jęzory" wyrzutni czy jak to się tam zwie, to przeleć krawędzie jakimś papierkiem 1200 -2000 bo widać jeszcze male nierówności z formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 16 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2018 Się zrobi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 Bartosz chopie piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Nooo lubi się Ten to ma fajne te wyrzutnie, a nie takie pozamykane pudła jak mój... Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2018 Share Napisano 17 Grudnia 2018 Jak tyle znamienitości zaakceptowało to nie pozostaje mi nic innego jak napisać - tys piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2019 Zaczynam powoli altylerie budować no i musiałem to poskładać w całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Czyli warsztat idzie do przodu Świetnie to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 19 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2019 Największy kaliber gotowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Ale cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Super. I camo też mi się podoba Nie mogę się doczekać jak zabiorę się za mojego Z43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2019 (edytowane) No weekend trochę czasu to postanowiłem odpalić fukawke Mój szatański plan polegał na położeniu po całości Mr Surfacer 500 by zaszpachlować wszystkie zdrapki, zadziory i szpary, byście mogli zobaczyć jaki jestem dokładny Jak wymyśliłem tak uczyniłem rozcieńczyłem Mr500 LT i jazda wypsikałem na elementy, jak wszystko podeschło położyłem Surfacera 1500. Po kilku godzinach chciałem zrobić foty by się Wam pochwalić i ręce mi opadły, o to co wyszło z mojego genialnego planu: Próbowałem to jakoś ratować szlifowaniem i nawet się pogodziłem ze tak zostanie bo jestem z natury leniwy lecz funfle nie dały za wygraną i pod wielka presja lub wręcz czynami karalnymi kazały kąpać to w LT i zmywać. Z wielkimi oporami i strachem ze h... wszystko szczeli wpierdzieliłem pierwszy element do słoika z LT na kilka minut Naszczeście obyło się tylko na strachu bo wszystko skończyło się dobrze, Surfacer się zmył praktycznie sam z lekką pomocą pędzla, po około godzinie wszystko wyglądało tak Tak prezentuje się to po drugiej próbie tym razem z pominięciem Mr500 Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Bardzo ładnie się prezentuje Ale już wiem co miałeś na myśli pisząc w moim wątku o "oczywistości gładkości" Na fotce (trzecia od góry, po poprawkach), gdzie jest komin widać chyba jakieś resztki kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Dobrze że się udało uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 27 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2019 Tym razem nieco koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Noo maładiec . Na makro widać że jeszcze sypiesz za gęsta farba, widać kropeczki jak przy rastrze, ale ogólnie to odwaliłes kawał porządnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Widać wpływy mrocznego miSzcza schematycznosci. Ale nie zaprzedawaj duszy do konca tym siłom. Zostaw mosty z silami płaskiej du#py węża. Wg mnie nadbudowki i artyleria są blisko albo nawet lekko za granicą z przeholowaniem z tym efektem.. za to kominy i wyrzutnie torped - miodzio! Jest super. Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 27 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2019 Nie no myślę że nie będzie źle, to dopiero pierwszy etap, a do tego psikany ultrą. Dojdzie drugi kolor kamo pewnie jeszcze raz baza, esy floresy i wszystko się ujednolici oraz sciemnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 No ja nie wiem czy wycieczki w kierunku ciemnej strony to dobry pomysł. Potem "coś śmierdzącego" może być widać. Jak fo mówi klasyk "łatwiej kijek pocienkocić niż go pogrubasić". Detale miażdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Super_Hans napisał: Widać wpływy mrocznego miSzcza schematycznosci. ...... Wujek Samo ZŁO karwia Sodomia i Gomoria, jawna deprawacja młodzierzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2019 6 miesięcy dojrzewania wystarczy, czas odkopać ten temat. Tak na pierwszy szczał poszły Flakverlingi, a tu doświadczenie z 1:700 przydało się bardzo bo bez tej praktyki chyba nie był bym wstanie ich zlepić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Rewelacja! Taką robotę lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Pamiętam jak dziś, jeszcze mnie telepie jak o nich myślę dałeś radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 20 mm najmniejsze lufy na pokładzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi