chudyhunter Napisano 9 Listopada 2022 Autor Share Napisano 9 Listopada 2022 (edytowane) Miały przyjść pod koniec sierpnia i liczyłem na to, że zdążę na Festiwal w Szczecinie. No ale cóż... Teraz mam kolejny rok na skończenie dioramy Szkoda tylko, że zapomniałem o 4 rocznicy budowy dioramy, która miała miejsce 19 października Coś tam się dzieje Edytowane 9 Listopada 2022 przez chudyhunter 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Listopada 2022 Share Napisano 9 Listopada 2022 coś strasznie grubonożne te konie.... chyba że to jakieś perszerony 2 godziny temu, chudyhunter napisał: 4 rocznicy budowy dioramy, która miała miejsce 19 października 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Listopada 2022 Autor Share Napisano 9 Listopada 2022 13 minut temu, M.A.V. napisał: coś strasznie grubonożne te konie.... chyba że to jakieś perszerony Czy ja wiem? Na 17 stronie są pomalowane i wyglądają spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Listopada 2022 Share Napisano 9 Listopada 2022 Rudy kot ma być z kaprawym okiem, ja pamiętam..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 10 Listopada 2022 Share Napisano 10 Listopada 2022 Ja pamiętam, że mają być panienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Listopada 2022 Autor Share Napisano 10 Listopada 2022 15 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Rudy kot ma być z kaprawym okiem, ja pamiętam..... 5 godzin temu, Superbe napisał: Ja pamiętam, że mają być panienki... Awatary jakby znajome, ale jakoś Was nie pamiętam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 10 Listopada 2022 Share Napisano 10 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 Doszło kilka beczek, skrzynek i worków, a latarnie zyskały klosze 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 Super! Nic więcej nie trzeba mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: a latarnie zyskały klosze przykładałeś do planów ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 3 minuty temu, Superbe napisał: Super! Nic więcej nie trzeba mówić 1 minutę temu, M.A.V. napisał: przykładałeś do planów ? TAK! Nawet pojechałem i sprawdziłem na żywo, czy plany się zgadzają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 bardzo ładnie, proszę o więcej a galeria to ma byc na 100 zdjeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Listopada 2022 Autor Share Napisano 24 Listopada 2022 21 godzin temu, laskonogi napisał: bardzo ładnie, proszę o więcej a galeria to ma byc na 100 zdjeć Będzie dużo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 dobrze, dobrze - akurat się zje obiad zanim się zdjęcia wgrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Sierpnia Autor Share Napisano 26 Sierpnia Gdyby ktoś się pytał, czy żyje- żyje Gdyby ktoś się pytał, czy nadal robię Szczecin - nadal robię 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia ZUCH. Takich ludzi nam CZeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Sierpnia Autor Share Napisano 27 Sierpnia Brudzi się 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia (edytowane) ADMIRAŁ nie będzie zachFycony...... Edytowane 27 Sierpnia przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Sierpnia Autor Share Napisano 28 Sierpnia (edytowane) Edytowane 28 Sierpnia przez chudyhunter 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Września Autor Share Napisano 5 Września 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Pięknie się to rozwija! Chwała Ci za odtworzenie osmarkanego Zeppelina widocznego na fotkach. Świetnie wygląda rozpoczęta robota nad deskowaniem oraz SL-6 na pokładzie Grafa. Będą śruby? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Września Autor Share Napisano 5 Września Alez oczywiście Marku, że będą śruby Jeszcze trochę rupieci muszę tam dodać, ponieważ nadal jest tam stanowczo za pusto. Jeszcze parę fotek z telefonu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Elektryczna instalacja napowietrzna robi robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi