zloty Napisano 10 Listopada 2018 Share Napisano 10 Listopada 2018 Wymęczyłem Lucka,oglądajcie. SMS Lützow- Flyhawk 1:700 wzbogacony lufami i rejami Master plus odrobina inwencji własnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 10 Listopada 2018 Share Napisano 10 Listopada 2018 No to wypróbujmy nowe forum... Świetny Luztow! Piękna sylwetka okrętu. Sam model urzeka jakąś taką delikatnością i plastycznością jak z dawnych zdjęć w pozytwynym znaczeniu.. Na zdjęciach trochę rozjechał Ci się kontrast, może stąd ten efekt.. Nie wiem czy przy kolorach też nie ma lekkich przekłamań. Chętnie bym go zobaczył na żywo.. Z uwag: osobiście trochę mi nie pasi czerwone drewno podstawki.. Mocno dominuje.. przez co pieprzyk Cindy (czerwony komin) trochę traci.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 10 Listopada 2018 Share Napisano 10 Listopada 2018 1 godzinę temu, Super_Hans napisał: No to wypróbujmy nowe forum... Świetny Luztow! Piękna sylwetka okrętu. Sam model urzeka jakąś taką delikatnością i plastycznością jak z dawnych zdjęć w pozytwynym znaczeniu.. Na zdjęciach trochę rozjechał Ci się kontrast, może stąd ten efekt.. Nie wiem czy przy kolorach też nie ma lekkich przekłamań. Chętnie bym go zobaczył na żywo.. Z uwag: osobiście trochę mi nie pasi czerwone drewno podstawki.. Mocno dominuje.. przez co pieprzyk Cindy (czerwony komin) trochę traci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 10 Listopada 2018 Share Napisano 10 Listopada 2018 9 minut temu, taltos1 napisał: Kurde, nie mogę się tu teraz połapać... A model bardzo mi się podoba, dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Listopada 2018 Share Napisano 10 Listopada 2018 Z daleka ładnie wygląda. Brakuje jednak ostrości na fotkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Listopada 2018 Autor Share Napisano 11 Listopada 2018 13 godzin temu, Super_Hans napisał: No to wypróbujmy nowe forum... Świetny Luztow! Piękna sylwetka okrętu. Sam model urzeka jakąś taką delikatnością i plastycznością jak z dawnych zdjęć w pozytwynym znaczeniu.. Na zdjęciach trochę rozjechał Ci się kontrast, może stąd ten efekt.. Nie wiem czy przy kolorach też nie ma lekkich przekłamań. Chętnie bym go zobaczył na żywo.. Z uwag: osobiście trochę mi nie pasi czerwone drewno podstawki.. Mocno dominuje.. przez co pieprzyk Cindy (czerwony komin) trochę traci.. Hans na żywo to jak się zbiorę do Bytomia... Kolory lekko przekłamują jakoś nie potrafię moim aparatem zrobić idealnych fotografii. Z tą ramką to jest tak że jak się zajawiłem na robienie ramek to poszła masowa produkcja.Akurat te drewno miało fajnie korespondować z kominem.Na żywo ma mniej intensywny kolor. @bazylms-jest kilka zbliżeń gdzie ładnie widać to co fajnie wyszło i niedoróbki. Aparat nie jest wstanie złapać ostrości na cały obiekcie.Robię tak aby uzyskać kompromis,może za bardzo ustawiam przysłonę F-22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Bardzo ładnie wyszedł - adm Hipper byłby dumny Jedyne co mnie trochę kłuje w oczy to "lazur" wody... ale to może kwestia fotek więc się nie czepiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Piękny ci on! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Fotki mało ostre ale okręt wygląda fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Listopada 2018 Autor Share Napisano 11 Listopada 2018 Dzięki za opinie. Fotki jak się kliknie to chyba się trochę wyostrzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Piękny model, cudnego okrętu wykonany z powabem. Zdjęcia 1, 3, 9, 13 super ale prawdziwą robotę robi fota z innego forum przedstawiająca "ajron dog-a" podczas nocnego marszu! Jak dla mnie tylko kolor wody troszkę gryzie po oczach ( pasta do zębów albo domestos ) Ładniejszy może być tylko Seydlitz jak go kiedyś wypuszczą ;-) Życzę aby model pozamiatał konkurs z makiem a przy okazji któreś ze zdjęć zaliczyło fotkę tygodnia/miesiąca. Tyle okiem laika/oglądacza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Listopada 2018 Autor Share Napisano 12 Listopada 2018 Dzięki zibi. Jak już wywołałeś ajron doga w nocnym marszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 Świetny!!! Lubie okręty liniowe z Wielkiej Wojny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Bardzo ładny model. Fajnie wygląda na tej podstawce. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Cypis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi