MAREK74 Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Witam, model miał być prosto z pudełka ale dręczyły mnie pewne rzeczy więc kilka przerobiłem/dorobiłem. Kalkomanie firmy Syhart. Produkt całkiem niezły. Niestety dwa elementy uszkodziłem i musiałem się posiłkować drugim zestawem, w którym od razu pociąłem największe elementy kalek na mniejsze części i nakładałem je tak jak radzi producent czyli dużo wody i bez SETa. W zestawie były tylko dwa zbiorniki, a potrzebowałem trzy, i tu podziękowania dla kolegi Mates za podarowanie jednego zbiornika. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Bardzo się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Kurteczka, te malowania nowoczesnych airów są bardzo fajne Ja siedzę „niestety” w klasycznych kamo drugowojennych i tam aż takich „bajerów” ni ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Prawdę mówiąc, nie przepadam zbyt za tak bardzo okazyjnymi malowaniami jak to na Twoim Rafale, ale model prezentuje się bardzo przyzwoicie. Cieszę się też, że mogłem uzupełnić niedobór zbiornika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Ja z kolei bardzo lubię malowania okolicznościowe i Twój model bardzo mi się podoba. Super wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xspace Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Piękna robota, gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinezol Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 pieknie swietna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Bardzo fajna praca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts