MAREK74 Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Witam, model miał być prosto z pudełka ale dręczyły mnie pewne rzeczy więc kilka przerobiłem/dorobiłem. Kalkomanie firmy Syhart. Produkt całkiem niezły. Niestety dwa elementy uszkodziłem i musiałem się posiłkować drugim zestawem, w którym od razu pociąłem największe elementy kalek na mniejsze części i nakładałem je tak jak radzi producent czyli dużo wody i bez SETa. W zestawie były tylko dwa zbiorniki, a potrzebowałem trzy, i tu podziękowania dla kolegi Mates za podarowanie jednego zbiornika. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Kurteczka, te malowania nowoczesnych airów są bardzo fajne Ja siedzę „niestety” w klasycznych kamo drugowojennych i tam aż takich „bajerów” ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Prawdę mówiąc, nie przepadam zbyt za tak bardzo okazyjnymi malowaniami jak to na Twoim Rafale, ale model prezentuje się bardzo przyzwoicie. Cieszę się też, że mogłem uzupełnić niedobór zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Ja z kolei bardzo lubię malowania okolicznościowe i Twój model bardzo mi się podoba. Super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Piękna robota, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 pieknie swietna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Bardzo fajna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi