Bobek Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 mig 21 własne kalki, więcej czekania niż pracy, no co więcej pisać zapraszam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 niezły karaluch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Fajny mikrus w extra malowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Bardzo ładne maleństwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 12 godzin temu, Bobek napisał: mig 21 własne kalki, więcej czekania niż pracy, no co więcej pisać zapraszam Ja też czekałem na kalki , po to by zadać Ci pytanie . Jak z jakością i czy mógłbym sam też zamówić u Twojego źródła ? Tak jak kiedyś wspomniałem jestes pierwszym który zrobił takie malowanie w 1/144. Pozdrawiam Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted November 15, 2018 Author Share Posted November 15, 2018 (edited) Powiem tak są ok, ale nie fantastyczne jednak alternatywy nie ma. Bardzo delikatna farba łatwo odpada, ale znów kładą się bardzo dobrze, rozdzielczość trochę mała ale to moja wina bo taki plik znalazłem, najlepszym rozwiązaniem które zrobię niedługo to sklejenie drugiego miga i delikatnie podmalowanie całej ryby, wbrew pozorom prosta sprawa tu tak zrobiłem tylko grzbiet. Jeśli chcesz robić to koniec końców warta inwestycja. Edited November 15, 2018 by Bobek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Ok , dziękuję . Jeśli plany się nie zmienią wkrótce się zgłoszę do Ciebie . Pozdrawiam Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Bardzo ładny MiG w ciekawym malowaniu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts