Bobek Napisano 14 Listopada 2018 Share Napisano 14 Listopada 2018 mig 21 własne kalki, więcej czekania niż pracy, no co więcej pisać zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 niezły karaluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 Fajny mikrus w extra malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 Bardzo ładne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 12 godzin temu, Bobek napisał: mig 21 własne kalki, więcej czekania niż pracy, no co więcej pisać zapraszam Ja też czekałem na kalki , po to by zadać Ci pytanie . Jak z jakością i czy mógłbym sam też zamówić u Twojego źródła ? Tak jak kiedyś wspomniałem jestes pierwszym który zrobił takie malowanie w 1/144. Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 15 Listopada 2018 Autor Share Napisano 15 Listopada 2018 (edytowane) Powiem tak są ok, ale nie fantastyczne jednak alternatywy nie ma. Bardzo delikatna farba łatwo odpada, ale znów kładą się bardzo dobrze, rozdzielczość trochę mała ale to moja wina bo taki plik znalazłem, najlepszym rozwiązaniem które zrobię niedługo to sklejenie drugiego miga i delikatnie podmalowanie całej ryby, wbrew pozorom prosta sprawa tu tak zrobiłem tylko grzbiet. Jeśli chcesz robić to koniec końców warta inwestycja. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 Ok , dziękuję . Jeśli plany się nie zmienią wkrótce się zgłoszę do Ciebie . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2018 Share Napisano 17 Listopada 2018 Bardzo ładny MiG w ciekawym malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi