mirage3 Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 Dobrze, że to tylko render bo już widać mix-elektronix Cytuj
hamar Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 11 godzin temu, mbrnnr napisał: To raczej zwykła UB. To jest MK...nie UB Cytuj
MIRO Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 24 minuty temu, hamar napisał: To jest MK A przepraszam który według Ciebie? Cytuj
Matys Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 Uzbrojenie nie bardzo pasuje do UB, przednie koło nie bardzo pasuje do Su-30. W ogóle na tym renderze wygląda na jakiś taki przykrótki. Tak naprawdę ciężko powiedzieć co autor miał na myśli. Cytuj
hamar Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 Zależy jaki kumuflaż a poważnie to nie wiem.Zewnętrznie pasuje do MKK ,MKV.. . Cytuj
MIRO Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 18 minut temu, hamar napisał: Zewnętrznie pasuje do MKK ,MKV Nie pasuje. Brak sondy do tankowania, pojedyncze przednie koło, skrzydełka na wlotach. To UB, od biedy jeden z pierwszych prototypów Su-30. Cytuj
zzz Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 Sokół Answer. Jutro mają się pojawić lepsze fotki testshotów. Cytuj
hamar Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 6 minut temu, MIRO napisał: Nie pasuje. Brak sondy do tankowania, pojedyncze przednie koło, skrzydełka na wlotach. To UB, od biedy jeden z pierwszych prototypów Su-30. 6 minut temu, MIRO napisał: Nie pasuje. Brak sondy do tankowania, pojedyncze przednie koło, skrzydełka na wlotach. To UB, od biedy jeden z pierwszych prototypów To mamy wystawowego Su-30 Cytuj
Solo Napisano 8 Maja 2019 Autor Napisano 8 Maja 2019 Ja bym się tym nie podniecał, w końcu to KH, kadłuby będą pocięte na wiele części a spasowanie zapewne jak to w KH, czyli bardzo słabe. To już HB będzie lepszy, a przecież rodzina Su-27 nadchodzi od GWH, prawdopodobnie sam Su-27 jeszcze w tym roku. Cytuj
Tap-chan Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 Jeżeli KH będzie dalej szybował z cenami jak w przypadku MIG-25 to raczej GWH samo się wybierze. Cytuj
Solo Napisano 8 Maja 2019 Autor Napisano 8 Maja 2019 Godzinę temu, Tap-chan napisał: Jeżeli KH będzie dalej szybował z cenami jak w przypadku MIG-25 to raczej GWH samo się wybierze. Ceny GWH raczej nie przebije. Dziś Su-35 GWH kosztuje w okolicach 350 zł, ten sam model KH to koszt blisko 100 zł niższy. Obstawiam że Su-27 GWH to będzie wciąż ponad 300 zł, czyli KH powinien być na poziomie cen Su-27 HB, które teraz kosztują koło 200 zł. No przy takim wyborze to albo się kupuje tani ale przeciętny HB, albo drogi i zapewne znakomity GWH. Nie widzę sensu w kupowaniu KH, no chyba że będzie znacznie tańszy niż HB, co raczej nie jest możliwe. Cytuj
Solo Napisano 8 Maja 2019 Autor Napisano 8 Maja 2019 Poprawka: z tego co widzę to chiński Su-35 KH kosztuje w MH 170 zł, czyli może jednak KH zaczął się mądrzej pozycjonować*. :_ *To naturalnie żart. Cytuj
Tap-chan Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 Ten Chiński Su-35 przyjechał chyba w dwóch rzutach, dwa razy wykupiony zanim zebrałem się, żeby złożyć koszyk. Ustawiłem sobie powiadomienie i na MH, i na plastmodelu ale się nie pojawia. Cytuj
Solo Napisano 8 Maja 2019 Autor Napisano 8 Maja 2019 Jeśli chcesz mieć Su-35, to jednak zdecydowanie polecam GWH. KH nie ma do niego startu. Cytuj
Tap-chan Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 Zobaczymy, co tam KH wypluje. Fajnie by było, gdyby byli piloci do kokpitu. Cytuj
mirage3 Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 Poczekamy zobaczymy KH ma fajne tematy ale wymagające posiedzenia i dopracowania. Ta Suka też się ciekawie zapowiada mimo burdelu na renderach i mieszania elementów innych wersji. Gracz też zapowiada się nice Cytuj
Solo Napisano 10 Maja 2019 Autor Napisano 10 Maja 2019 Jak tam, Shizouka już trwa, ale chyba niczego ciekawego w lotnictwie nie pokazali? Zdaje się że na razie nie będzie F-14B Tamki. Cytuj
mirage3 Napisano 11 Maja 2019 Napisano 11 Maja 2019 3 minuty temu, Solo napisał: Coś nowego. Bardzo dobra informacja ! Teraz czekamy na coraz wcześniejsze Cobry Cytuj
Solo Napisano 11 Maja 2019 Autor Napisano 11 Maja 2019 Fajne uzbrojenie dla MiGa-31, tylko nie wiem czy którykolwiek z tych robionych przez AMK może przenosić ten pocisk. Cytuj
Mates Napisano 14 Maja 2019 Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Na stronie Model Maker jest preorder na zestaw Zeusa. Kalki Cartografa i zdaje się, że inne żywice z zasobnikiem ba spadochron i CFT. Tylko jedno foto z żywicami, ale jestem ciekaw tego CFT - czy juz złożony na gotowi, czy faktycznie jako jedna część. http://www.modelmaker.com.pl/D48120-GREEK-F-16C-block-52-ZEUS-DEMO-TEAM-2014-decal-resin-CFT-and-paraschute-container-for-Tamiya-kit/1275/ Edytowane 14 Maja 2019 przez Mates Cytuj
Solo Napisano 14 Maja 2019 Autor Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) No ciekawe, faktycznie. Pamiętaj tylko że greckie F-16 mają tylko z jednej strony tę rurowatą osłonę na antenę, tuż przy spadochronie, nie tak jak u naszych. A na zdjęciu czy mi się wydaje czy te CFT nie mają w ogóle linii podziału? Edytowane 14 Maja 2019 przez Solo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi