Solo Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Najprościej poprosić dział obsługi klienta Kinetica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Mates napisał: No ale D bazuje w dużej mierze na wypraskach z C, a widziałem, że niektóre elementy był poprawione. W C najwiecej narzekania było na spasowanie i wyprowadzenie nosa samolotu, reszta była chyba w miarę ok. Gdzie czytałeś o tej poprawionej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Ponoć w Moson możliwe że się pojawią jakieś informacje o nowych MiG-21 Eduarda: http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?/topic/308021-eduard-mig-21f-mig-21-uusum-in-48th-scale/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 12 minut temu, Solo napisał: Ponoć w Moson możliwe że się pojawią jakieś informacje o nowych MiG-21 Eduarda: http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?/topic/308021-eduard-mig-21f-mig-21-uusum-in-48th-scale/ MiGa-21F-13 to z trzy sztuki łykam bez popijania ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja po trzecim nie zakąszam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Rektor napisał: Ja po trzecim nie zakąszam... Się nie dziwię bo jeszcze U i UM... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Te MiG-y to żadna nowość. Po prostu ktoś nie śledzi info od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 4 minuty temu, mbrnnr napisał: Te MiG-y to żadna nowość. Po prostu ktoś nie śledzi info od lat. Zapowiedzi były to fakt ale, że Mr. Szulc wspomniał o tym na "fali" nowych modeli od Edzia może mieć znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Info nie jest o nic bardziej precyzyjne niż było 3 lata temu kiedy robiłem transcript z Eday 2016 I też mówił o planach na F i dwumiejscowe. Więc bym się nie podniecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 No nic pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Kwietnia 2019 Share Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Kilka badziewnych fotek Mi-17 Annetry, F-14 AMK i P-51D Eduard z Mosoni. Niestety nie było Si-204 SH, ale sprzedaż już w Brnie, więc luz. https://imgur.com/a/i5DsgqG Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 27 Kwietnia 2019 Share Napisano 27 Kwietnia 2019 26 minut temu, mbrnnr napisał: Kilka badziewnych fotek Mi-17 Annetry, F-14 AMK i P-51D Eduard z Mosoni. Niestety nie było Si-203 SH, ale sprzedaż już w Brnie, więc luz. https://imgur.com/a/i5DsgqG Ježíš Maria.... Tej 17ki nie mogli na czeźwo skleić? No ale widać że i Mi-8 planują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Kwietnia 2019 Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Zapytałbym, ale już mnie tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Najnowsze zdjęcie wyprasek F-14D AMK. Jeszcze kilka lat i może będą w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Może to tylko wrażenie, ale wydaje mi się że te wypraski wyglądają całkiem przyzwoicie. Szczególnie chodzi mi o linie podziału, które chyba nie są tak szerokie jak w MiGu-31, choć zdjęcie może mylić. No ale się zobaczy, o ile dożyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Kwietnia 2019 Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Jprdl Darek, to moja fotka z dziś... Jak byś chociaż zajrzał w linka, którego podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 27 Kwietnia 2019 Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Niech to się już w końcu pojawi. Dobre czy złe kształty - nieważne. Ta telenowela ciągnie się już zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Dopiero piąty rok. Pytanie co oni tam w tej wersji wyprasek zmienili. Pewnie zaraz na ARC odkryją kolejne dyskwalifikujące błędy w bryle, ale może by już dość tego było. AMK być może nie wie, że fajnie jest pokazywać kolejne wersje wyprasek, ale jeszcze fajniej wypuszczać je w pudełkach do sklepów. Tak mi się skojarzyło: Chinese Democracy - Duke Nukem Forever - F-14D od AMK. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 27 Kwietnia 2019 Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Słabo śledzisz wątek Solo. Na Arc ktoś celnie zauważył, że wypraski, które kilkanaście tygodni temu wrzucili jako kolejna, poprawiona iteracja zawierały te same błędy co wcześniejsze, a jedyne co się zmieniło to kąt , oświetlenie i doklejone dalsze części modelu. Nie zdziwiłbym się, gdyby to pokazane dzisiaj to była wczesna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2019 No to prawda, wątek z blisko 180 stronami gadania o niczym nie jest moim ulubionym. Po prostu też już mam dość tego cyrku jaki robi AMK i też bym chciał żeby coś wydali, cokolwiek co by przypominało Tomcata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Dużo zdjęć nowego Mustanga Eduarda: https://imodeler.com/2019/04/eduard-1-48-north-american-p-51d-mustang-kit-preview-moson/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Widzieliście metalowe dodatki KH do modeli Su-34 i Su-35 tej samej firmy? Dysza do Su-35 nawet nie za bardzo pasuje do modelu któremu jest dedykowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2019 Trochę lepsze zdjęcia wyprasek F-14. No niestety, rowy melioracyjne stają się powoli znakiem rozpoznawczym AMK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 29 Kwietnia 2019 Share Napisano 29 Kwietnia 2019 Nie ma rowów na tym modelu. Z resztą to samo napisał Gabor, więc nie wiem o czym gadasz... Cytat The lines are completely different, very nice and fine on the AMK Tomcat. I am sure the next thing will be that people will start complaining that the lines are too fine and after layers of paint they disappear. Hope we will not reach this low!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 29 Kwietnia 2019 Share Napisano 29 Kwietnia 2019 Widziałem na filmikach z Moson, że polska firma AWC-Models prezentowała CFT do F-16 dla zestawów Revell/Tamiya dla skali 1/72 Stronę mają dość ubogą, ale ktoś ma jakieś wieści na temat tej firmy? Planują może CFT do skali 1/48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi