kolan Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Najzacniejsze Grono Modelarskie! Chciałbym prosić o przysługę i pomoc w podaniu wymiarów elementu aerografu, który zaznaczony jest czerwoną strzałką. Pożyczyłem sprzęt koledze i niestety ale taki mały filutek się mu zgubił podczas mycia . Bez tego elementu nie jestem w stanie cofnąć igły. Czy przy okazji mycia swojego aerka ktoś z Szanownych Kolegów mógłby zmierzyć tą część i podać mi wymiary? Chciałbym ją odtworzyć z kawałka metalu. Szukałem na necie i nie można kupić tej blaszki. Jedynie w zamkniętej aukcji na allegro znalazłem zdjęcie tego czegoś. Z góry dziękuję za wszelką okazaną pomoc Edytowane 1 Grudnia 2018 przez kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Niech Ci jak zgubił kupi drugi będą części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2018 Dobry pomysł... ale ja nie chcę innej piwaty moja działa już 4 lata i nie mam z nią problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 No już masz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Ale zdaje się, że możesz zapytać u źródła, w sklepie MAR - z tego co pamiętam mają części zapasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2018 ok. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Ten element to back lever nazywany w częściach Badgera.Mam taki.Jak chcesz podaj namiary na priv podeśle w ramach nadchodzących świąt .Masz tu fote elementu .Jest to ze starej Pivaty wala mi się po kątach parę wymontowanych części .Jak pasuje to oddam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 W dniu 1.12.2018 o 19:50, push-up78 napisał: Ten element to back lever nazywany w częściach Badgera.Mam taki.Jak chcesz podaj namiary na priv podeśle w ramach nadchodzących świąt .Masz tu fote elementu .Jest to ze starej Pivaty wala mi się po kątach parę wymontowanych części .Jak pasuje to oddam . Dzięki za chęć pomocy. Tą część wysłał już inny kolega z forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 No i OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi