kolan Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 (edited) Witam Najzacniejsze Grono Modelarskie! Chciałbym prosić o przysługę i pomoc w podaniu wymiarów elementu aerografu, który zaznaczony jest czerwoną strzałką. Pożyczyłem sprzęt koledze i niestety ale taki mały filutek się mu zgubił podczas mycia . Bez tego elementu nie jestem w stanie cofnąć igły. Czy przy okazji mycia swojego aerka ktoś z Szanownych Kolegów mógłby zmierzyć tą część i podać mi wymiary? Chciałbym ją odtworzyć z kawałka metalu. Szukałem na necie i nie można kupić tej blaszki. Jedynie w zamkniętej aukcji na allegro znalazłem zdjęcie tego czegoś. Z góry dziękuję za wszelką okazaną pomoc Edited December 1, 2018 by kolan Quote
cooper69 Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Niech Ci jak zgubił kupi drugi będą części. Quote
kolan Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 Dobry pomysł... ale ja nie chcę innej piwaty moja działa już 4 lata i nie mam z nią problemów. Quote
Tap-chan Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Ale zdaje się, że możesz zapytać u źródła, w sklepie MAR - z tego co pamiętam mają części zapasowe. Quote
push-up78 Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Ten element to back lever nazywany w częściach Badgera.Mam taki.Jak chcesz podaj namiary na priv podeśle w ramach nadchodzących świąt .Masz tu fote elementu .Jest to ze starej Pivaty wala mi się po kątach parę wymontowanych części .Jak pasuje to oddam . 1 Quote
kolan Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 W dniu 1.12.2018 o 19:50, push-up78 napisał: Ten element to back lever nazywany w częściach Badgera.Mam taki.Jak chcesz podaj namiary na priv podeśle w ramach nadchodzących świąt .Masz tu fote elementu .Jest to ze starej Pivaty wala mi się po kątach parę wymontowanych części .Jak pasuje to oddam . Dzięki za chęć pomocy. Tą część wysłał już inny kolega z forum. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts