Grzes Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 To może, zamiast tu Koledze zagracać temat, założymy oddzielny wątek szybowcowy, coby się wzajemnie do pracy motywować? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Grudnia 2018 Share Napisano 29 Grudnia 2018 Przepiękny model brzydkiego szybowca. Hamulce są rewelacyjne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2019 Wkleiłem kabinę, na której wcześniej wymalowałem paski orientacyjne (używane chyba tylko w czasie lotów testowych). Naniosłem tez na nowo wszystkie kalki z numerami rejestracyjnymi. Całość wygląda na teraz tak (jeszcze lakier i jedna tajemnicza poprawka ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 Fajne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2019 Muszę się pochwalić - model jeszcze bez ostatnich szlifów a mimo wszystko został doceniony na Sikorski Model Show 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Stycznia 2019 Share Napisano 22 Stycznia 2019 Gratuluję I jak widzę Kolega nie ma "letko": Łoś i RWD-ziak do zrobienia. Typowa "produkcja militarna". Czekam na warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 22 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2019 55 minut temu, abtb napisał: Gratuluję I jak widzę Kolega nie ma "letko": Łoś i RWD-ziak do zrobienia. Typowa "produkcja militarna". Czekam na warsztaty Dziękuję Co do modeli to... sam nie wiem. Może zaczekam na konkurs S-F i zrobię jakieś wersje ratownicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 22 Stycznia 2019 Share Napisano 22 Stycznia 2019 Gratulacje!Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Stycznia 2019 Share Napisano 22 Stycznia 2019 Fajnie, że doceniono patyczaka. Tylko co na tym dyplomie robi lokomotywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Stycznia 2019 Share Napisano 22 Stycznia 2019 9 minut temu, Grzes napisał: Tylko co na tym dyplomie robi lokomotywa? To jest proszę pana "Pociąg do modelarstwa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Stycznia 2019 Share Napisano 22 Stycznia 2019 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 8 Marca 2019 Autor Share Napisano 8 Marca 2019 Obiecana galeria jest TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi