Jendrass1 Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Figurki mogą być fajne, ten w parce wygląda jak kucharz/rzeźnik ;) podstawka jest niesamowita! Dlaczego taka wysoka ? coś tam do środka chowasz ? wygląda trochę jak pojemnik na chleb Rzecz jasna trochę się nabijam, czekam na resztę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Przez własną głupotę jestem skazany na czekanie na nowe koła. Jakoś nie uśmiecha mi się zaczynać T-72. Powróciłem do pamperków i mego ulubionego grounwork'a. Pamperki. Wczoraj skleciłem dokerkę i kamizelkę: I podstawka - jestem bardzo zadowolony z otrzymanego koloru. Teraz pozostaje jeszcze modelowanie terenu - prościzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 ten pan w czapeczce z daszkiem to jaką ma kamizelkę jeśli można wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Czekałem na to pytanie Concord 1043 s 35, podpis do fotki "The SEAL's chest rig is a commercial private purchase initiative." Przegladłem foty/ilustracje SF'owców z lat 80ych i DS i wyszło coś takiego. Chciałeś mnie złapać na TLBV? Możesz to nazwać Mostowiak Pattern (MPV) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Nie nie, poprostu byłem ciekawy, to że Sealsi sobie kupują sami często rzeczy to wiadomo nie od dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Jak nie masz tej publikacji to zamieszczę foto. Wiesz, o wiele łatwiej było mi zrobić coś takiego niż Govt Issue. Całość zajeła mi jedno popołudnie i wygląda dość dobrze. Zrobiłem już górkę - obecnie w opiekaczu do chleba - suszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Generalnie spora część sprzetu z kontraktów jest średnia, nie koniecznie mówię o jakości wykonania, ale o wygodzie noszenia, użytkowości itd. itp. chociażby współczesna IBA, która jest imho przestarzała i średnio zabezpiecza właściciela takowej kamizelki. A fotkę chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 bnk_one wybacz opóźnienie, dopadła mnie proza życia (sprzątanie). Dwie fotki z rzeczonego Concorda: Ustawienie całości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 fajnie Ci ten chest wyszedł, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Dziś dostałem koła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Fajnie idzie, nawet bardzo i scenka zaczyna nabierac rumiencow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 I Ty gadasz że to skala 72? tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Oj, 3mam kciuki. Chociaż nie zajmuję sie nowoczesnymi pojazdami to ten temat mnie strasznie zaciekawił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 12 Września 2008 Autor Share Napisano 12 Września 2008 Dotarły nowa sprężarka z aerkiem. Oba są wytworem chińskich rączek, acz aerograf to pewnie zrzynka... Premiera tego duetu to psiknięcie podstawki. Kolejne etapy powstawania: Taraz jeszcze dwa pigmenty i powinno być nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Ostateczna wersja. Foty robione w pełnym słońcu i aparat nie dał rady ze wszystkimi kontrastami.. Ale w miarę oddaje rzeczywistość. Jak się podleczę to zabieram się za malowanie Humvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Czy może ktoś zna nazwę farby (zielonej), którą malowano wnętrze i jej numer FS? Wróciłem z wakacji i pełen obaw zaczynam myśleć o zakończeniu tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Coś mnie podkusiło by dziś grzebać przy Humvee. No i mnie pokarało. Modelik spadł na parkiet z wysokosci około 1,5m. Poszła antena z tyłu i wyposażenie radiowe. Po początkowych lamentach (chciałem zamawiać nowa blaszkę) wziąłem się w garść i w jakąś godzinę zbudowałem to od nowa. Jak widać zmnieniłem lokalizację słuchwki. Poszły też hamulec ręczny i wajchy od skrzyni biegów (szczęsliwie miałem zapas). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Czy może ktoś zna nazwę farby (zielonej), którą malowano wnętrze i jej numer FS? potrzebny Ci FS nie wystarczy fotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 no to powiało grozą bardzo fajny ten hummerek, jeszcze jakbyś przyspieszył z pracami to by było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 może się przyda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 rtoipmodest możesz zdradzić jakie numery farbek użyłeś do tej podstawki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Jako fan Humvee obserwuję tę relację od początku, chociaż to nie moja skala. Świetnie to wygląda Ponieważ sam mam zamiar ulepić model tej wersji w skali 1:35, mam pytanie - czy udało Ci się zdobyć jakieś inne fotki oprócz tej w pierwszym poście? I oczywiście oprócz zdjęć modelu z Track-link.net: http://www.track-link.net/gallery/2460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Nie, mam tylko to kiepściajskie foto. Na jego podstawie powstał już model w 35, który jest w galerii na Track Link. Mój, mam nadzieję będzie, bardziej sensowny (np ładunek typu wielgachny termos ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Chwilowo nic się nie dzieje. Czekam na debonder. Zamieszczam dwie perełki znalezione na DOD. Oczywiście lata 80e - USMC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Podstaweczka pierwyj sort! Zdrowiej i czekamy na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi