Stojkovic Napisano 13 Grudnia 2018 Napisano 13 Grudnia 2018 Panzer III ausf. J w wersji dowódczej z Dragona. Model prościuteńko z pudła z DS-ami włącznie. 1 Cytuj
michal0281 Napisano 14 Grudnia 2018 Napisano 14 Grudnia 2018 Brawo, wyszedl bardzo ladny model, a byly chwile, ze sie martwilem, bardzo ladnie upaprane ekrany, jedyne co mi nie do konca sie podoba to ten braz troche za mocno wpada w czerwony jak dla mnie. Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 14 Grudnia 2018 Napisano 14 Grudnia 2018 Żyj kolorowo! Bardzo ładna trójkam malowanie, brudzenie - super. Jedynie te gąsienice mnie nie przekonują, ogniwkowe jednak byłyby lepsze. Deesy rozumiem, w Shermanie, Stuarcie - ale tu jednak trochę zbyt gumowo wyglądają. Na szczęście, w większości zasłonięte. Moim zdaniem, oczywiście, tylko moim skromnym zdaniem. Z pozdrowieniami Hubert Cytuj
bazylms Napisano 14 Grudnia 2018 Napisano 14 Grudnia 2018 Jeżeli kolory są takie jak na dwóch ostatnich fotkach to mi się podobają, a jak te wcześniejsze to powinny być jak na dwóch ostatnich. Trochę tej rdzy i obić za dużo jak na mój gust, ale każdy ma inny. Poza tym jast całkiem udany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi