Stojkovic Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Panzer III ausf. J w wersji dowódczej z Dragona. Model prościuteńko z pudła z DS-ami włącznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Brawo, wyszedl bardzo ladny model, a byly chwile, ze sie martwilem, bardzo ladnie upaprane ekrany, jedyne co mi nie do konca sie podoba to ten braz troche za mocno wpada w czerwony jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Żyj kolorowo! Bardzo ładna trójkam malowanie, brudzenie - super. Jedynie te gąsienice mnie nie przekonują, ogniwkowe jednak byłyby lepsze. Deesy rozumiem, w Shermanie, Stuarcie - ale tu jednak trochę zbyt gumowo wyglądają. Na szczęście, w większości zasłonięte. Moim zdaniem, oczywiście, tylko moim skromnym zdaniem. Z pozdrowieniami Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Fajnie się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Jeżeli kolory są takie jak na dwóch ostatnich fotkach to mi się podobają, a jak te wcześniejsze to powinny być jak na dwóch ostatnich. Trochę tej rdzy i obić za dużo jak na mój gust, ale każdy ma inny. Poza tym jast całkiem udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi