mig Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Ła-7 - Eduard profipack, model bardzo dobrze spasowany składa się jak klocki lego. Szpachla w niewielkiej ilości przy przejściu skrzydło-kadłub. Malowany Hatakami do radzieckich samolotów myśliwskich z drugiej wojny światowej, Pactrami, Humbrolami, pędzlem. I z odpalonym silnikiem Edytowane 5 Stycznia 2019 przez mig 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 REWELACJA! Zdecydowanie najlepszy Ła-7 jakiego kiedykolwiek widziałem w tym roku. Jestem pod wrażeniem detali i precyzji tego modelu. Trzy razy przecierałem okulary ze zdumienia! Kręcące się śmigło rozwala system!!!111oneone 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Oglądałeś zdjęcia przed wrzuceniem na forum? Wyglądają jak robione odkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Jedyne co da się na podstawie tych zdjęć stwierdzić, to że faktycznie jest to Ła-7, to jaki masz wzór na kanapie, i to że niebieska hataka słabo pokryła spód płatowca. Są chyba nawet gorsze od tych przy Ar-2, czym je robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Pędzlem malowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Krytyka świadczy o tym że Koledzy zazdroszczą wyników pracy i oczy ich bolą z zazdrości Ja też tak mam ,nie wiele na Twoich fotkach widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 I mnie Wyprzedziłeś.Też chciałem go pokazać.Wygląda ciekawie.Lepsze zdjęcia by się jednak przydały ale za sam temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2019 Dzięki za opinie. Zdjęcia robię telefonem i niestety na razie jest to loteria, różnie wychodzą. Malowany pędzlem, spód malowany jest Pactrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Stycznia 2019 Share Napisano 5 Stycznia 2019 46 minut temu, mig napisał: różnie wychodzą. Ja tam widzę na wszystkich jeden poziom. Myślę, że póki nie masz innych możliwości, a przez szacunek dla oglądających, powinieneś odpuścić zamieszczanie galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2019 23 godziny temu, Grzes napisał: Ja tam widzę na wszystkich jeden poziom. Myślę, że póki nie masz innych możliwości, a przez szacunek dla oglądających, powinieneś odpuścić zamieszczanie galerii. I tak też zrobię, to była ostatnia galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Zabrakło końcówki zdania, czyli "To była ostatnia galeria zrobiona telefonem". Nie odbieraj tego źle, ale sam widzisz jak fatalne są zdjęcia które wrzuciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Nie powinieneś się obrażać ,fotki kiepskie ,ja też mam problemy z jakością zdjęć ,używam aparatu na statywie, ale kluczowe jest oświetlenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi