PabloA Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Witam, Dla odskoczni od samolotów postanowiłem zbudować sobie jakąś łajbę, zainspirowało mnie pewne zdjęcie wypatrzone w internetach Wybór padł na zestaw Fujimi w skali 1/700. W zestawie była dołączona blaszka z relingami, siatkami oraz anteną radaru, dokupiłem lufy mastera dla armat 127mm a od podstaw wykonałem maszty. Pierwszy raz miałem do czynienia z tą skalą i ogólnie z tematem marynistycznym, dlatego proszę o łagodne biczowanie Pod względem merytorycznym do modelu podszedłem na totalnym luzie, nie sprawdzałem w jakiej konfiguracji jest krążownik i czy brakuje jakiejś antenki itp. Chciałem po prostu zrobić jakąś odskocznie od samolotów i ciekawy dodatek do gablotki Woda to Transparent Water Gel od AK, zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 No bardzo ładnie! Woda wyszła trochę komiksowo (może to kwestia zdjęć), ale całość jest przyjemna dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2019 Share Napisano 6 Lutego 2019 Pierwszy raz, powiadasz? No to możesz spokojnie robić kolejne bo wyszło to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukiUN Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 Widziałem go w Bytomiu i przykuł moją uwagę Mnie się podoba,nieprzesadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Fajnie, fajnie.. 4 zdjęcie z poziomu wody najlepsze. Jeśli od podstaw to mimo wszystko maszty nieco grubasne wyszły. Grzywy fal i spienienia następnym razem sproboj zrobić z wiskozy z medium a nie farbą. Ogólnie wrażenie bardzo dobre. Dawaj kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Widziałem w Bytomiu, bardzo przyjemny dla oka model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Jak na pierwszy raz to wg mnie woda wyszła ci bardzo dobrze najsłabiej jest z tą dość jednolitą "smugą" za rufą - widać że "domalowana". Ale jak to mówią : pierwsze koty za płoty, zlepiaj następną łajbą - na pewno będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi