PabloA Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 Witam, Dla odskoczni od samolotów postanowiłem zbudować sobie jakąś łajbę, zainspirowało mnie pewne zdjęcie wypatrzone w internetach Wybór padł na zestaw Fujimi w skali 1/700. W zestawie była dołączona blaszka z relingami, siatkami oraz anteną radaru, dokupiłem lufy mastera dla armat 127mm a od podstaw wykonałem maszty. Pierwszy raz miałem do czynienia z tą skalą i ogólnie z tematem marynistycznym, dlatego proszę o łagodne biczowanie Pod względem merytorycznym do modelu podszedłem na totalnym luzie, nie sprawdzałem w jakiej konfiguracji jest krążownik i czy brakuje jakiejś antenki itp. Chciałem po prostu zrobić jakąś odskocznie od samolotów i ciekawy dodatek do gablotki Woda to Transparent Water Gel od AK, zapraszam do oglądania Cytuj
filipsg Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 No bardzo ładnie! Woda wyszła trochę komiksowo (może to kwestia zdjęć), ale całość jest przyjemna dla oka. Cytuj
bazylms Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 Pierwszy raz, powiadasz? No to możesz spokojnie robić kolejne bo wyszło to bardzo dobrze. Cytuj
kukiUN Napisano 7 Marca 2019 Napisano 7 Marca 2019 Widziałem go w Bytomiu i przykuł moją uwagę Mnie się podoba,nieprzesadzony. Cytuj
Super_Hans Napisano 8 Marca 2019 Napisano 8 Marca 2019 Fajnie, fajnie.. 4 zdjęcie z poziomu wody najlepsze. Jeśli od podstaw to mimo wszystko maszty nieco grubasne wyszły. Grzywy fal i spienienia następnym razem sproboj zrobić z wiskozy z medium a nie farbą. Ogólnie wrażenie bardzo dobre. Dawaj kolejne Cytuj
Andrzej_LK Napisano 8 Marca 2019 Napisano 8 Marca 2019 Widziałem w Bytomiu, bardzo przyjemny dla oka model. Cytuj
M.A.V. Napisano 24 Marca 2019 Napisano 24 Marca 2019 Jak na pierwszy raz to wg mnie woda wyszła ci bardzo dobrze najsłabiej jest z tą dość jednolitą "smugą" za rufą - widać że "domalowana". Ale jak to mówią : pierwsze koty za płoty, zlepiaj następną łajbą - na pewno będzie lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi