Skocz do zawartości

VK 1602 Leopard hobby boss 1/35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kolejna zabaweczka ukończona. Sklejał się całkiem dobrze. Jak zrzucałem zdjęcia, to zauważyłem jeszcze kilka paprochów poprzyklejanych, więc posiedzę przy nim jeszcze z pesetą. Następny po następnym będzie lepszy:szczerbol:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

a.JPG

b.JPG

c.JPG

d.JPG

e.JPG

f.JPG

g.JPG

Edytowane przez Lipa
  • Like 3
Napisano

Gdyby nie fakt, że obiekt ma faktyczny pierwowzór, moje pierwsze skojarzenie byłoby takie: pancerna edycja EggPlanes albo czołgutek z japońskiej kreskówki :-)

Wykonawczo podoba się

Napisano

Dzięki. Cieszy mnie, że się podoba. :) Swoją drogą jak go poskładałem do kupy to tez pierwsze wrazenie-skarłowaciała pantera z przykusawą wieżą :szczerbol: 

Napisano
W dniu 11.03.2019 o 09:43, gorlock napisał:

Fajnie wykonany czołguś, podoba się, zainspirował mnie i chyba sobie go kupię :)

Do Twojej panzertrójki mu daleko ? Jakbyś chciał podmienić gąsienice zestawowe na friule to koniecznie zaopatrz się w metalowe lub inne pasujące do nich koło napędowe. Ja tego nie zrobiłem co widać zresztą w galerii:szczerbol: Sam jestem ciekaw jaki jakościowo jest leoś z amusing hobby. Może kiedyś kupię i sprawdzę.

W dniu 12.03.2019 o 14:25, LordDisneyland napisał:

Ładny model sympatycznej maszyny. Można gdzieś znaleźć warsztat?

Wygrzebałem z telefonu trochę zdjęć. Niektórych etapów brakuje, no i zdjęcia cykane z trzęsącej się ręki więc są jakie są. Warsztat amatora więc jak komuś przeszkadzają kiepskie zdjęcia, szklanki czy inny chlew z biurka niech nie ogląda dalej:szczerbol:

a.jpg

b.jpg

c.jpg

d.jpg

e.jpg

f.jpg

g.jpg

i.jpg

j.jpg

k.jpg

l.jpg

m.jpg

n.jpg

o.jpg

p.jpg

r.jpg

s.jpg

t.jpg

u.jpg

w.jpg

y.jpg

• Like 1
Napisano

Da się ale są gowniane. Dlatego od kilku lat służa mi jako uchwyty do malowania. Dobrze leżą w palcach :szczerbol:

• 2 weeks later...
Napisano (edytowane)
W dniu 14.03.2019 o 19:22, Lipa napisał:

Do Twojej panzertrójki mu daleko ? Jakbyś chciał podmienić gąsienice zestawowe na friule to koniecznie zaopatrz się w metalowe lub inne pasujące do nich koło napędowe. Ja tego nie zrobiłem co widać zresztą... 

Dzieki za info. 

Edytowane przez gorlock