Lipa Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Kolejna zabaweczka ukończona. Sklejał się całkiem dobrze. Jak zrzucałem zdjęcia, to zauważyłem jeszcze kilka paprochów poprzyklejanych, więc posiedzę przy nim jeszcze z pesetą. Następny po następnym będzie lepszy Edytowane 1 Marca 2019 przez Lipa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
First Horseman Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Będzie na Bytomiu do oglądania na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 1 Marca 2019 Autor Share Napisano 1 Marca 2019 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Kieszonkowa Pantera. Dla mnie bomba, ale popracuj trochę z metalizerem na kole napinającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Ładny. Śruby na kołach pojechałeś suchym pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 1 Marca 2019 Autor Share Napisano 1 Marca 2019 Ani razu nie użyłem suchego pędzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Gdyby nie fakt, że obiekt ma faktyczny pierwowzór, moje pierwsze skojarzenie byłoby takie: pancerna edycja EggPlanes albo czołgutek z japońskiej kreskówki :-) Wykonawczo podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 2 Marca 2019 Share Napisano 2 Marca 2019 Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 4 Marca 2019 Autor Share Napisano 4 Marca 2019 Dzięki. Cieszy mnie, że się podoba. Swoją drogą jak go poskładałem do kupy to tez pierwsze wrazenie-skarłowaciała pantera z przykusawą wieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Marca 2019 Share Napisano 11 Marca 2019 Fajnie wykonany czołguś, podoba się, zainspirował mnie i chyba sobie go kupię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Marca 2019 Share Napisano 12 Marca 2019 Ładny model sympatycznej maszyny. Można gdzieś znaleźć warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 14 Marca 2019 Autor Share Napisano 14 Marca 2019 W dniu 11.03.2019 o 09:43, gorlock napisał: Fajnie wykonany czołguś, podoba się, zainspirował mnie i chyba sobie go kupię Do Twojej panzertrójki mu daleko Jakbyś chciał podmienić gąsienice zestawowe na friule to koniecznie zaopatrz się w metalowe lub inne pasujące do nich koło napędowe. Ja tego nie zrobiłem co widać zresztą w galerii Sam jestem ciekaw jaki jakościowo jest leoś z amusing hobby. Może kiedyś kupię i sprawdzę. W dniu 12.03.2019 o 14:25, LordDisneyland napisał: Ładny model sympatycznej maszyny. Można gdzieś znaleźć warsztat? Wygrzebałem z telefonu trochę zdjęć. Niektórych etapów brakuje, no i zdjęcia cykane z trzęsącej się ręki więc są jakie są. Warsztat amatora więc jak komuś przeszkadzają kiepskie zdjęcia, szklanki czy inny chlew z biurka niech nie ogląda dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 Da się Pakterkami ? Da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 7 godzin temu, Seb napisał: Da się Pakterkami ? Da. Pewnie,że da się w końcu są Model Masera produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 15 Marca 2019 Autor Share Napisano 15 Marca 2019 Da się ale są gowniane. Dlatego od kilku lat służa mi jako uchwyty do malowania. Dobrze leżą w palcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 Dzięki za wygrzebanie warsztatu! No i za propozycję użycia zalegającej Paktrozy Sam bym na to nie wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Kurcze, też sobie pomyślałem, że jednak Pactrami się da, no i proszę.... A tak serio fajna kieszonkowa Pantera. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 (edytowane) W dniu 14.03.2019 o 19:22, Lipa napisał: Do Twojej panzertrójki mu daleko Jakbyś chciał podmienić gąsienice zestawowe na friule to koniecznie zaopatrz się w metalowe lub inne pasujące do nich koło napędowe. Ja tego nie zrobiłem co widać zresztą... Dzieki za info. Edytowane 24 Marca 2019 przez gorlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi